Kullai Timinek jól jött volna a nagyobb népszerűség

Posted: 11th április 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Kullai Tímea elsősorban azért jelentkezett a Megasztárba, hogy szerelmével közös zenekaruknak minél nagyobb reklámot csináljon. Kiesésével számára a verseny véget ért, mégsincs elkeseredve.

[adsense_id=”1″]

Sokakat meglepett, hogy a negyedik döntő végén Kullai Tímea a legnagyobb természetességgel vette tudomásul a kiesést. Az élő adás után úgy nyilatkozott, ő maga is csodálkozott, hogy nem viselte meg jobban a dolog, de ez talán annak köszönhető, hogy végre szeretne a saját lábára állni.

Tatár Csillának arról is mesélt, hogy a vége felé már nem igazán érezte jól magát a Megasztár versenyzőjeként. A szólózás helyett jobban szeretne egy zenekarban énekelni és reméli, hogy a megszerzett ismertségét ehhez fel is tudja használni a későbbiekben. Timi azt is bevallotta, az utolsó produkciója neki sem tetszett és nem is bánja, hogy búcsúznia kellett a tehetségkutatótól. Annál is inkább, mivel Bereczki Zoltánnak annyira szeretett volna megfelelni, hogy ez már az előadása kárára ment.

Kullai Tímea

Kullai Tímea

A TV2 Mokka című műsorának vendégeként Kullai Timi abba is beavatta a nézőket, hogy Bereczki Zoltán azért szavazott ellene, mert úgy érzi, az énekesnőnek már nincs szüksége olyan mértékű támogatásra, mint a többi megasztárosnak. Timi azt azért bánja, hogy a kiesés miatt nem szerezhetett még nagyobb népszerűséget a Megasztárral.