Archive for március, 2023

SSL tanúsítványok jó áron

Posted: 12th március 2023 by Megasztár in Egyebek
SSL tanúsítványok jó áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az SSL-tanúsítvány legfontosabb része, hogy egy megbízható CA, például az awh digitálisan aláírja. Bárki létrehozhat tanúsítványt, de a böngészők csak azokban a tanúsítványokban bíznak meg, amelyek a megbízható hitelesítésszolgáltatók listáján szereplő szervezetektől származnak. A böngészőkben megtalálható a megbízható hitelesítésszolgáltatók előre telepített listája, amely a Trusted Root CA store néven ismert.

A legjobb com domain regisztráció szolgáltatás

Posted: 5th március 2023 by Megasztár in Egyebek
Tags:
A legjobb com domain regisztráció szolgáltatás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napi internetes szörfölése során, amikor a legközelebbi és legízletesebb burritót keresi, vagy megpróbálja azonosítani azt a dalt, ami megragadt a fejében, minden bizonnyal sok olyan webhelycímre bukkan majd, amelyek végén a „.com” cím szerepel.

Közeleg a tavasz: mit tehetünk a hamarosan támadó rovarok, bogarak ellen? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tavasz beköszöntével sajnos a különböző rovarok is megérkeznek, s egészen a hideg beálltáig bosszantják jelenlétükkel az embereket. Legyen szó légyről, szúnyogról, poloskáról vagy más bogárról, mindenki arra törekszik, hogy valamiféle védelmet állítson fel velük szemben.