Hévíz apartman magas felszereltséggel

Posted: 23rd április 2024 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Hévíz apartman magas felszereltséggel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hévíz több szempontból is gyönyörű városnak nevezhető. A többségnek általában a Hévízi tó jut eszébe először a város említésére. Nem csoda, hiszen rengetegen kifejezetten emiatt látogatnak el ide. Hévíz kiváló hely a pihenésre, így, ha ide tervezünk utazni feltöltődés céljából, akkor mindenképp jó döntést hozunk.

Hévíz apartman választás esetén a Lorabel Apartmanház kiváló alternatíva. Ezen a szálláson minden megtalálható, amely elengedhetetlen a feltöltődéshez és pihenéshez. Az új modern apartmanok mindegyike önálló lakosztályként üzemel. A kellemes családias légkör biztosítja a harmóniát és az otthonos jelleget. Az itt megszállóknak ingyenes szolárium használat is biztosított. Az apartmanokban kettő sík képernyős televízió található, minden egyes helyiségben egy-egy. Ezeken olyan streaming szolgáltatók műsorait tekinthetjük meg, mint például az HBO MAX, Netflix vagy Amazon Prime Video. Ezenkívül természetesen a népszerű HD tv csatornák is elérhetők. A reggeli kávé és tea sokak esetében szinte életmentő lehet, így a szálláson ezek is díjmentesek.

A szállás központi helyen helyezkedik el, így minden elérhető távolságra van. Ha szeretnénk alaposabban felfedezni a környéket, akkor érdemes kedvezményes áron biciklit bérelni. Ha autóval érkezünk a szállásra, akkor még több lehetőségünk lehet. Hévíz mellett Keszthely és a Balaton is vonzó úti cél. A Balaton mellett a szállástól pár percnyi sétára lévő Hévízi tóban is érdemes megmártózni. Már csak azért is, mert a tavat egy gyógyvíz forrás táplálja. A tó télen-nyáron kellemes meleg, a felett lévő párarétegnek köszönhetően, mely nem engedi kihűlni a tavat. A Festetics-fürdőházat szintén célszerű megtekinteni, mely jellegzetes kialakításának köszönhetően igazán látványos.

Comments are closed.