Megasztár 3

By Megasztár

2006-ban ismét műsorra tűzte tehetségkutató műsorát a TV2. Az előző két széria sikeréből kiindulva ismét úgy döntött a műsorcsatorna vezetősége, hogy az énekes show-val szeretné szórakoztatni a nézőket. A szintén hetente jelentkező műsorban a tehetségeken kívül semmi változás nem tapasztalható. Talán a búcsúdalt kivéve

[adsense_id=”1″]

A műsor szinte teljesen az előző szériákra épült, mely az előválogatásból, az elődöntőből, a középdöntőből és a döntőből épül fel. A zsűri szintén nagy mércét állított a versenyzőkkel szemben. A rengeteg jelentkező közül nagyon nehéz volt kiválasztani azt a 12 embert, aki méltán léphetett fel az élő show színpadán.

A 3. széria sem múlhatott el szerelmek nélkül. Ezekből a kapcsolatokból esküvő, majd gyerekek is lettek. Talán elmondható, hogy a magánéleti story-k ebben a szériában voltak a legjobban reflektor fényben. Házasságok mentek tönkre és olyan érdekes dolgok kerültek napvilágra, amik sokszor jóval többet szerepeltek a címlapokon, mint a Megasztár műsor maga.

Az énekesek között volt magyar, külföldi és olyan versenyző is aki Amerikából tért haza. Póka Angéla, aki a vége előtt röviddel esett ki a show-ból és azóta is hétköznapi életet él rengeteg színvonalas fellépéssel. Varga Feri boldog házasságban él a vokálénekes Betty-vel és gyönyörű gyermekükkel. Idő közben ki is adtak közös lemezt és videó klipjüket is sokáig lehetett látni a zenei csatornákon. Puskás Petit zenei musicalekben lehet látni és rövid időre egy hazai sorozatban is próbálgatta színészi vénáit.

A győztes Rúzsa Magdi, olyannyira szépen énekelt és jól adta elő dalait, hogy a győzelmet is megszerezte. A röpke 5 év alatt mindenből kijutott neki, mind a magánéletben, mind a zenei karrierjében. Jelenleg szintén boldogan él párjával és úgy véli megtalálta a szerelmet!

 

Olvasson további szériákról: