Megasztár 2

By Megasztár

Az első nagysikerű széria után alig fél évvel újra dübörögtek a hangszórók, hiszen a Megasztár 2 ismét képernyőre került. A tehetségkutató a TV2 adáskiírásában volt olvasható és hétről-hétre csalogatta újra a nézőket a TV elé. A 2. évad is hasonlóan az előzőhöz három fő részből állt, melyek több héten át szórakoztatta ismét az egész országot.

[adsense_id=”1″]

A szereplők változtak, de a műsorvezetők és a zsűri is a régi maradt. A vezetőség ismét jól döntött minek okán, a bevált csapatot megtartotta. Rengeteg izgalom és sírás volt ebben a műsorban is, de mindenki csak úgy fejlődhet, ha őszinte és építő kritikát kap, főleg, ha olyanoktól akik az adott szakma kimagasló művészei.

A jelentkezőkből nem volt hiány, így a képernyőre már csak a válogatott produkciók kerültek. Lesznek kimagaslóan jó énekesek és olyanok, akik inkább humoros produkciójuk miatt írják be nevüket a köztudatba. Az előválogatások során ugyanis szinte mindenki részt vehetett, aki jelentkezett, ami a négy bíra türelmét nagyban próbára tette.

Miután lezajlott az előválogató, az elődöntő következett, amikor is már sokkal nagyobb tétért küzdöttek az énekesek és nem volt elég az, hogy egy jól begyakorolt dalt előadjanak. A produkciók után a zsűri összeült és kiválasztotta azt a 12 versenyzőt, aki az élő döntőbe juthatott. Összesen 7 férfi és 5 nő jutott az élő showba, akik között szerepelt Tóth Vera az első rész győztesének húga is. Aki elég szép eredménnyel zárta a harcot.

Míg az első Megasztárban egy hölgy diadalmaskodott, addig itt egy úriember. Caramel nagyon szép előmenetel mellett vihette el az értékes ajándékokat és a győztes címet is. Ez azonban még nem minden, mert a dicsőség szerelmet is hozott neki, mégpedig versenytársa Bartók Eszter személyében.

Ebből a szériából is több versenyzőnek lehetősége volt lemezt készíteni és szintén nagy sikereket ért el Caramel is a pályán. Egy biztos, lehetőséget kapott a sorstól és élt is vele. Rengeteg dala hetekig volt a slágerlistákon és munkásságát is többször is díjazták.

 

Olvasson további szériákról: