Archive for október, 2020

Clementoni Baby Unikornis interaktív plüss – Fejlesztő hatású játék gyermekének bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fejlesztő hatású játékokat sok szülő kedveli, ami érthető, hiszen minden szülő szeretné, hogy gyermeke fejlődjön, miközben jól szórakozik és ne maradjon le kortársaihoz képest. A szeretet és a törődés mellett a hasznos játékokkal is sokat lehet tenni ennek érdekében!

Sok áramot fogyasztanak az infravörös melegítők?

Posted: 25th október 2020 by Megasztár in Egyebek
Sok áramot fogyasztanak az infravörös melegítők? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az infravörös melegítők kapcsán általános tévhit, hogy minden infravörös melegítő drága. Holott ez egyáltalán nem igaz, nem minden infravörös melegítő ördögtől való. Az alábbiakban ezt a témát vesézzük ki bővebben!

Webfejlesztés lépések szép sorjában

Posted: 23rd október 2020 by Megasztár in Egyebek
Webfejlesztés lépések szép sorjában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A webfejlesztésnek megvan a maga folyamata, nem lehet össze-vissza csinálni. Fontos, hogy szakember végezze el a webfejlesztés folyamatát, hiszen így garantálható, hogy a webfejlesztés eléri célját és a megrendelő is elégedett lesz az elvégzett munkával.

Az infravörös hő fajtái

Posted: 21st október 2020 by Megasztár in Egyebek
Az infravörös hő fajtái bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az infravörös az energia egyik fajtája, mely az elektromágneses spektrum részét képezi közvetlenül a vörös szín után. Manapság egyre népszerűbb ez a fűtési alternatíva. Ha Ön is gondolkodik rajta, hogy erre a fűtési típusra vált, vagy csak szeretne bővebb információkat megtudni az infravörös hőről és típusairól, akkor olvasson tovább, alább bővebben kifejtjük.

UV védő fólia a káros sugarak ellen

Posted: 19th október 2020 by Megasztár in Egyebek
UV védő fólia a káros sugarak ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A napozás kapcsán rendszeresen figyelmeztetnek a szakértők, hogy a legmelegebb órákban napon való tartózkodás milyen negatív hatással van a bőrünkre. Ezzel a többség tisztában van és védekezik is a káros UV sugarak ellen, ugyanakkor sokan bele sem gondolnak, hogy akár otthon, a lakásban is le lehet égni.