Archive for február, 2020

Székalátétek számtalan előnnyel

Posted: 29th február 2020 by Megasztár in Egyebek
Székalátétek számtalan előnnyel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A székalátétek hasznosságára egyre többen jönnek rá, hiszen az elmúlt években nőtt irántuk a kereslet. Senki sem szeretné, hogy a görgős íróasztali szék összevissza karcolja a padlót. Ám nem csak a karcolások ellen nyújt védelmet a székalátét.

Dr Zsuffa Ákos az új, OKJ-t felváltó rendszerről

Posted: 27th február 2020 by Megasztár in Egyebek
Dr Zsuffa Ákos az új, OKJ-t felváltó rendszerről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az OKJ-s rendszer megszűnésével egy teljesen új képzési rendszer lép a helyébe, melynek lényege, hogy az eddig ismert rendszer leegyszerűsödne és szétválasztásra kerülne. Tehát a jövőben két szakma lista állna rendelkezésre. A Felnőttképzők Szövetségének elnöke, Zsuffa Ákos is kifejtette erről a véleményét.

OBD hibakódok és azok értelmezése

Posted: 25th február 2020 by Megasztár in Egyebek
OBD hibakódok és azok értelmezése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A mai modern gépjárművek már sokat segítenek a tulajdonosok és szerelők számára, abban, hogy kiderüljön mi a probléma, mi hibásodott meg. Ezt az úgy nevezett on board diagnosis biztosítja, vagyis az OBD fedélzeti diagnosztika, amely ma már minden autóban megtalálható.

Településrendezési tervek – Mit kell erről tudni?

Posted: 23rd február 2020 by Megasztár in Egyebek
Településrendezési tervek – Mit kell erről tudni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A településrendezés nem azzal kezdődik, hogy hűbelebalázs módjára nekiesnek a munkának, hanem akárcsak minden nagy projektet, úgy ezt is megelőzi a tervezés. Ha nem lenne terv, akkor a munka olyan lenne, akár egy nagy katyvasz, gyakorlatilag nem sok értelme lenne.

Tanulási és beilleszkedési zavarok kezelése pszichológus segítségével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem szégyen szakemberhez fordulni, ha a gyereknevelés során olyan akadályokba ütközünk, amiket egyedül nem tudunk megoldani vagy úgy vesszük észre, hogy gyermekünknek szakember segítségére van szüksége. Szerencsére egyre többen vélekednek hasonlóképp.