Szállás Hévíz városában a fürdő közelében

Posted: 13th április 2024 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Szállás Hévíz városában a fürdő közelében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A jó idő sokakat kicsalogat a négy fal közül egy kis kirándulásra, sétára vagy egy utazás erejéig. Hazánkban nagyon sok szép város akad, melynek szépségeit, látnivalóit érdemes felfedezni. Ilyen például Hévíz is, melyet a turisták évről-évre előszeretettel keresnek fel.

Szállás Hévíz szívében tökéletes opció, ha szeretnénk, hogy minden fontos dolgot pár perces sétával könnyen elérjünk. Idős emberek és kisgyerekesek számára ez fontos szempont lehet. A Lorabel Apartmanház tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak. Az üzletek, boltok és minden egyéb fontos objektum csak pár perces sétára van a szállástól. A Hévízi tó szintén pár száz méterre található, így nagyon hamar ott lehetünk, ha egy kis megmerítkezés a célunk. A szállás ingyenes úszógumit is biztosít. A 2,5 kilométer hosszan kígyózó Tavirózsa tanösvényen szintén érdemes végig sétálni. Itt akadálymentes erdei útvonalat is találunk, így ez sem jelenthet akadályt a természeti csoda megtekintésében. A virágokkal teleültetett, nyugalmat árasztó dr. Shulhof Vilmos sétány a Hévízi Tófürdő körül terül el. Itt is érdemes tenni egy nagy sétát.

Számos egyéb felfedezni valót rejt a város, de ha már ide ellátogatunk, akkor miért ne tennénk egy látogatást Keszthelyen is. Nyáron a Balaton is igazán vonzó úti cél, hiszen ki ne szeretne csobbanni a magyar tengerben? Az élményekben teli napot követően pedig visszatérhetünk a Lorabel Apartmanházba, ahol lehetőségünk van kipihenni a nap fáradalmait. Ehhez minden adott a szálláson, hiszen jól felszerelt konyhával, kényelmes ággyal rendelkező hálóval és korlátlan wifi használattal van ellátva. A klímás apartmanokban nyáron, a legnagyobb hőségben is komfortosan pihenhetünk. Az esti szórakoztatásról pedig a 4K smart okos TV gondoskodik olyan streaming platformokkal, mint az Amazon Prime Video, a Netflix vagy az HBO MAX.

Comments are closed.