Archive for december, 2019

Hogyan élnek a digitális nomádok?

Posted: 21st december 2019 by Megasztár in Egyebek
Hogyan élnek a digitális nomádok? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Első látszatra a digitális nomádok gondtalan életet élnek és csak az jelent számukra problémát, hogy kiválasszák, éppen hova szeretnének utazni. Bár úgy tűnhet, hogy a digitális nomádok élete fenékig tejfel, ez azonban nem teljesen igaz. Különösen a kezdetek jelentenek nehézséget.

Arany felvásárlás hasznos információk

Posted: 19th december 2019 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Arany felvásárlás hasznos információk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az arany ékszereket a történelem folyamán mindig nagy becsben tartották. Manapság is sokan hordanak szívesen nemesfémekből készült ékszereket, továbbá a nemesfémekkel való kereskedelem is virágzik. Mi most az Buda Gold Galériáról ejtünk pár szót az alábbiakban!

Légtömegmérő cseréje és működése

Posted: 17th december 2019 by Megasztár in Egyebek
Légtömegmérő cseréje és működése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A korszerű befecskendező rendszerrel ellátott motorok esetében a légtömegmérő gondoskodik a beáramló levegő sűrűségének és mennyiségének méréséről. Ez azért lényeges, mert ezáltal a motor számítógépes vezérlése be tudja állítani a megfelelő levegő-üzemanyag arányt.

Malária fertőzés

Posted: 13th december 2019 by Megasztár in Egyebek
Malária fertőzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A malária egy fertőző betegség, amit az Anopheles szúnyog csípése terjeszt. Amikor az Anopheles szúnyogfaj nőstényei megcsípnek valakit, akkor a kiszívott vérrel együtt a fertőzést okozó parazita is a szervezetbe jut. A parazita az ember testébe jutva eljut a májig, ahol szaporodni kezd.

Fával fűtés – Hogy érdemes csinálni, hogy valóban megérje? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A központi fűtés még mindig a legnépszerűbb fűtési alternatíva, azonban sokan még a mai napig is a jól bevált fával való fűtéshez ragaszkodnak. Ha mindenképp ezt a fűtési opciót preferálja, akkor is van például alapszabály, ami sokkal hatékonyabbá teheti a fűtést.