Archive for október, 2018

Barbie az álom lakóautó, a kislányok nagy álma

Posted: 31st október 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Barbie az álom lakóautó, a kislányok nagy álma bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Barbie baba már egy igen ikonikus játékszernek számít a kislányok körében, melyet mindig nagy rajongással fogadnak. Most számos új kiegészítővel is kapható.

Eladó ingatlan kedvező áron

Posted: 29th október 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Eladó ingatlan kedvező áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha igazán olcsó ingatlant keres, akkor nem kell messzire mennie, weboldalunkon, az otthonterkep.hu-n több ezer eladó ingatlan közül is válogathat majd méghozzá a legjobb árakon, ezért nem fogja megbánni ha benéz hozzánk.

VR játékok a legjobb helyen!

Posted: 25th október 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
VR játékok a legjobb helyen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Próbálja ki bátran a VR játékokat a VR játékterem keretein belül,  és ezeket játszhatja akár egyedül vagy csapatban is, tehát ha úgy érzi, hogy kollégáival jobban össze kéne szoknia, akkor hozza el őket is bátran, hogy kipróbálják a legjobb VR játékunk egyikét. A VR játékok között a nők és a férfiak is megtalálják majd azt […]

Gelli Bagg színváltós fürdőzselé kék 300g, ami igazán szórakoztatóvá tesz a fürdőzést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb kisgyerekek nagyon szeret pancsolni és hosszasan lubickolni a kádban, ám mi most ezt az élményt megpróbáljuk még tovább fokozni, hiszen olyan lehetőséget kínálunk a gyermekei számára, amilyenben még biztos nem volt részük.

Build a bot dino építőjáték, mellyel megépítheted a saját dinód bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyerekek mindig nagy rajongással vannak a különböző dinó fajták iránt. Amennyiben Ön is szeretné meglepni a gyermekét eggyel, akkor a legjobb helyen jár.