Archive for június, 2011

Szíj Melinda

Posted: 8th június 2011 by Megasztár in Korábbi szériák

Győrben született 1969. március 28-án. Két gyermeke van. 16 éves volt, mikor elkezdett énekelni tanulni. Példaképe, Barbra Streisand jelentette számára ebben a legfőbb motivációt. Tinédzserként az volt minden álma, hogy pontosan ugyanúgy énekeljen, mint a híres énekesnő-színésznő.

Patai Anna

Posted: 7th június 2011 by Megasztár in Korábbi szériák

Budapesten született 1999 augusztusában és azóta is ott él. Gyönyörű hangjára először zenész édesapja figyelt fel, majd a többi családtagnak is feltűnt a kislány tehetsége. Nővéreinek köszönhető, hogy Annácskát egy ország megismerhette, hiszen ők nevezték be titokban a Megasztár 2010-es válogatójára.

Megsztár 1: Tóth Vera a befutó

Posted: 7th június 2011 by Megasztár in Korábbi szériák
Tags:

A Megasztár első kiadásának győztese Tóth Vera volt, aki kitartásával, szorgalmával és nem utolsó sorban kivételes énekhangjával végigküzdötte magát a válogatástól, az elődöntők során át egészen a döntőig, amely meghozta számára a sikert! Ellentétben sok más sztárral, Tóth Vera személyiségét nem változtatta meg a hírnév és a csillogás. Ez az, amiért rajongói mind a mai […]

Tóth Gabi

Posted: 6th június 2011 by Megasztár in Korábbi szériák

A tapolcai származású Tóth Gabi 1988. január 17-én született. A rock zene áll hozzá legközelebb, ezt mutatja az is, hogy kedvenc együttese a Guns ‘n’ Roses. Az éneklés mellett néptánccal is foglalkozott, ám egy sérülés után a tánccal kénytelen volt felhagyni, ezért az éneklést folytatta tovább.

Gáspár Laci

Posted: 6th június 2011 by Megasztár in Korábbi szériák
Tags:

Gáspár Laci 1979-ben látta meg a napvilágot egy nagy család ötödik gyermekeként. Balassagyarmaton nőtt fel és bár vízvezető szakmát szerzett, művészi hajlamai már gyermekkorában megmutatkoztak, igaz, ekkor még nem a zene területén. Általános iskolában több rajzpályázaton is első helyezést ért el.