A fináléhoz közeledve Talán Attilának távoznia kellett, így már csak Radics Gigi és Szakos Andi maradtak versenyben a Megasztár címért.

[adsense_id=”1″]

A legutóbbi alkalommal a három énekes számára nagy volt a tét, a végső döntőbe jutásért küzdöttek. Az első körben Talán Attila egy Pink számmal indított, de Mester Tamás szerint a U+Ur Hand előadásából hiányzott a szenvedély. Bochkor nemcsak ezt kifogásolta, hanem azt is, hogy Attila időnként még a dalszöveggel sem volt tisztában. Bereczki még ezeken kívül is bele tudott kötni valamibe, most a táncot kérte számon, de Attila szerint a koreográfia része volt, hogy szinte mozdulatlanul álljon a színpadon.

Az Aerosmith Cryin’ című számával lépett a közönség elé a torokfájással küzdő Szakos Andi, akinek hangján igencsak érezhető volt a betegség. De a zsűrinek ez kimondottan tetszett, Falusi Mariann odavolt Andi rekedtes stílusáért, Mester Tamás pedig azt díjazta, hogy az énekesnő végre kicsit szabadabban adta elő a számot. Bereczkit is lehengerelte a lány energiája, a zsűritag tőle igencsak szokatlan módon még a hibák felett is átlépett.

Radics Gigi a Forget You című Cee Lo Green számmal egyszerre nyűgözte le a zsűrit és a nézőket. Bár Bereczki éppen azt emelte ki, hogy Gigi most először hagyta el a fejhagokat, Falusi Mariann azonnal rácáfolt erre, de hozzátette, hogy ez mit sem rontott a produkción. Mester Tamás Gigi egyik legnagyobb rajongójaként csak annyit fűzött a látottakhoz, hogy ha nem a zsűriben ülne, ő akkor is minden héten eljötten megnézni a lányt.

A második kört Szakos Andi indította Etta James Something’s Got a Hold on Me című számával. Bereczki Zoltán és Falusi Mariann maximálisan elégedettek voltak, míg Bochkor Gábor és Mester Tamás bevallották, az ő figyelmüket nem annyira az ének, sokkal inkább a háttértáncosok alig-ruhája kötötte le.

Radics Gigi és Szakos Andrea

Radics Gigi és Szakos Andrea

Eljött végre Talán Attila ideje, hiszen a sokszor Bon Jovi-klónnak becézett fiú a Livin’ On a Prayer című számmal még inkább belebújhatott a világsztár bőrébe. Bochkor Gábor magát Bon Jovit látta megjelenni a színpadon, míg Falusi Mariann inkább a hamis hangokra élezte ki füleit.

Hatvan tagú kórussal a háttérben tündökölt Radics Gigi a Happy Day című gospel dallal. A világszínvonalú produkció megtette hatását. Falusi Mariann azt értékelte legjobban, hogy Gigi tinilányból érett énekesnő lett, Berecki pedig kijelentette, hogy mostantól ő is hívővé vált. Mestert és Bochkort annyira lenyűgözték a látottak, hogy egyszerűen képtelen voltak megszólalni.

A három énekes utoljára lépett együtt a Megasztár 6. színpadára egy egyveleg erejéig. Ezt követte Kiss Endi és Havasi Balázs közös előadása, majd jött a mindent eldöntő eredményhirdetés. A szavazás alapján Radics Gigi érezhette magát elsőként biztonságban, hiszen a nézők nagy többséggel juttatták őt tovább. A zsűri a másik két veresenyző közül Szakos Andinak szavazott bizalmat. Talán Attila tehát búcsúzott, de az év legjobb férfihangjaként így is szép sikert ért el.