Az énekesnő sokszor nehéz helyzetben van, hiszen egyrészt nyomja a vállát a felelősség, hogy a legtehetségesebbeket juttassa tovább, másrészt minden versenyzővel más és más emberi sorsot ismer meg, ez pedig sokszor nagyon mélyen érinti lelkileg. A zsűritagok közül Mariann a legérzékenyebb ebből a szempontból.

[adsense_id=”1″]

A Megasztár 6. idén is útjára indult, hogy lehetőséget biztosítson a tehetségeknek elindulni a hírnév felé. A zsűri megint nehéz helyzetben lesz, hiszen a több ezer jelentkező közül csak a legjobbakat juttathatják tovább.

A legtöbben búcsúzni kényszerülnek még online casino akkor is, ha a zsűritagok szívük szerint bent tartanák őket, de a keretszámokat is figyelembe kell venni. Nem egyedi eset, hogy a jelentkezők hangjával együtt a zsűri megrázó történetekkel is hall, ezek pedig nyilván befolyásolhatják őket a döntésben.

Falusi Mariann

Falusi Mariann

Egyesek a szegénységből keresik a kiutat, mások az őket ért tragédiák után szeretnék újrakezdeni életüket a Megasztár 6-ba való jelentkezéssel. Érzékeny ember lévén Falusi Mariannra nagyon hatnak az egyéni drámák, ezt pedig nem is nagyon tudja takargatni. Bár szeretné magát függetleníteni az érzelmektől, a legtöbbször ez nem sikerül.

A megazsűri azonban elsősorban szakmai szempontok alapján hozza meg döntéseit, hogy garantáltan azok kerülhessenek be a döntőbe, akik tehetségük révén már csak a felfedezésre várnak.