A Megasztárral kapcsolatos legfrissebb hírek arról szólnak, hogy az egykor még maga is a tehetségkutató versenyzői között induló Caramel lehet a legújabb széria egyik új zsűritagja.

[adsense_id=”1″]

Caramel a törökszentmiklósi romasorból küzdötte fel magát olyan magasságokba, amit álmaiban sem mert remélni. Megnyerte a Megasztárt, az ország talán legjelentősebb tehetségkutató műsorát, majd ezt követően néhány évvel pedig már az a hír járja, hogy a döntnökök között is helyt kap. Bár az egykor szintén megasztárosként feltűnt Tóth Vera nevét is emlegetik a zsűri-válogatással kapcsolatban, a befutó valószínűleg Caramel lesz. Tóth Vera úgy nyilatkozott, bár egy ilyen feladat nagy felelősséggel jár és szakmailag is erőpróbát jelent, örömmel venné, ha rá esne a választás. Az énekesnőt az sem riasztaná vissza, hogy a szakma nagyöregjeinek helyét kellene elfoglalnia. Mint mondta,  könnyebben tudna kommunikálni a fiatal énekesekkel, hiszen nagyjából egy korosztályba tartoznak.

Caramel Megasztár zsűri

Caramel Megasztár zsűriben?

Mivel a legtöbb ilyen típusú műsorban általában csak egy női zsűritag van, ebből arra következtethetünk, hogy Caramel jobb esélyekkel indul. A Megasztár 6-ban ugyanis Falusi Mariann már biztosan zsűrizni fog.  Caramel elmondta, hogy büszkeséggel töltené el, ha Presser Gábor vagy Friderikusz Sándor helyére ülhetne a zsűriben, hiszen úgy érzi, tapasztalatai révén sok jó tanáccsal tudná ellátni a versenyzőket. Az énekes, aki a Megasztár 2. nyertese lett 2005-ben, tisztában van hiányosságaival is. Éppen ezért, bár rengeteg fellépés van már a háta mögött, csak most érzi elérkezettnek az időt egy nagy volumenű, önálló koncertre, melyet a SYMA csarnokban tartanak december 29-én. Mint mondta, reméli, hogy a Megasztár újabb részébe jelentkező elszánt tehetségek is tapasztalhatják majd, hogy milyen hihetetlen érzés azt a sikert élvezni, amiért keményen megdolgoztak.

Felmerült még egy lehetséges név is a legújabb zsűritagot illetően. Bár Megasztárt sosem nyert, de Tóth Gabi a tehetségkutató óta is olyannyira reflektorfényben van, hogy lehet, ő ül majd a zsűriben.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás úgy nyilatkozott, nagyon érdekes lenne, ha egy régi megasztáros zsűritagként szólhatna bele a verseny alakulásába. De a csatorna továbbra is titkolózik, így a kérdésre csak annyit mondtak, egyelőre titok az újabb zsűritag kiléte. Ha eljön a megfelelő pillanat, azonnal nyilvánosságra hozzák, hogy Falusi Mariann és Bereczki Zoltán mellett kik kapnak majd helyet a zsűri asztalánál a Megasztár 6-ban.