Palcsó Tamás romantikus meglepetéssel kedveskedett barátnőjének. Az elmúlt hónapok kemény munkával teltek az énekes számára. Legújabb száma, a Lépj tovább! sikerrel szerepel a különböző slágerlistákon. A dalhoz készült klip forgatása után Palcsó Tamás úgy döntött, kedvesével szeretne pihenni. Tündivel a ráckevei Duna szállodában töltöttek el egy kellemes hétvégét.

[adsense_id=”1″]

A pár már több mint két éve van együtt és nemcsak a magánéletben, hiszen Tündi a munkában is sokat segít Tamásnak, legutóbbi klipjében is szerepet kapott. Az énekes nem avatta be kedvesét a tervébe, hogy Ráckevén pihenjék ki a munka fáradalmait. A lány csak akkor jött rá, hogy nem hazafelé tartanak, mikor egy miskolci fellépés után dél felé kanyarodtak. Palcsó Tamás kedvese édesanyját is bevonta az előkészületekbe, ő csomagolt be Tündének.

Palcsó Tamás

Palcsó Tamás

A wellness szállodában a párnak igazi kényeztetésben lehetett része. A szauna és a masszázs mellett három medence is rendelkezésükre állt. A meglepetés csúcspontja Tünde kedvence, a fürjvacsora volt, melyet a szálloda pincér egyenruhájában Müller Attila, a Cook Tv műsorvezetője, Palcsó Tamás csapattársa szolgált fel.
Az énekes bevallotta, nem véletlen, hogy egy ilyen romantikus kiruccanást szervezett kettőjüknek. Legfrissebb dala is az újrakezdésről szól és ez éppen az ő életükben is aktuális. A közelmúltban több probléma is volt a kapcsolatukban, mivel Tamás a tanulás és a zene miatt, Tünde pedig a tánc miatt nagyon elfoglaltak. De szerencsére megoldották a gondokat és újra egymásra találtak.

Beküldte: PussyCat