Rendőrök Gáspár Laci nyomában

Posted: 8th február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Gáspár Laci ártatlanul került a rendőrség útjába egy ismerőse miatt. Egyik este a férfi luxusautójával járták a várost, mikor Dunakeszin a rendőrök igazoltatni akarták az autót, melyen külföldi rendszám szerepelt.

[adsense_id=”1″]

A megasztáros legnagyobb döbbenetére ismerőse nem állt meg a felszólításra, így került sor a mozivászonra kívánkozó autós üldözésre. Az autót végül csak néhány kilométerrel odébb, Fóton sikerült elkapniuk. Gáspár Laci elmondta, hogy ennyire kínos és ugyanakkor veszélyes helyzetet még soha nem élt át. Ő csak gyanútlanul beült az autóba, mert ismerőse azt mondta, boltba megy és Lacit is elviszi, ha szeretne valamit vásárolni.

Gáspár Laci

Gáspár Laci

Útban hazafelé azonban a rendőrök igazoltatni akarták az autót, de a sofőr egyszerűen továbbhajtott. Az énekes próbálta rávenni ismerősét, hogy álljon meg, de csak határozott ordítással tudta elérni, hogy a sofőr végre félrehúzódjon.

Gáspár Lacit annyira mélyen érintették a történtek, hogy még másnap is csak ez járt a fejében. Érthető, hiszen bevallotta, hogy hasonló halálfélelmet még nem élt át. Mint mondta, ismerőse viselkedése egyszerűen felháborította, hiszen nemcsak őt, de a többi közlekedőt is veszélybe sodorhatta volna. Csak Istennek köszönhető, hogy ép bőrrel megúszták.

Beküldte: Bálint