A zsűritagok jól lettek összeválogatva, hiszen mindegyikük más és más szempontok alapján dönt a versenyzőkről. Mester Tamás arról mesélt, hogy kit szeretne megtalálni a Megasztár 6. szériájában.

[adsense_id=”1″]

Az énekes elmondta, hogy olyan igazi, veleszületett tehetségeket keres, akik zenei képzések nélkül is megállják a helyüket. Valódi karaktereket szeretne látni, melyeket aztán tovább lehet fejleszteni.

Ezért nála az is belefér, ha a versenyző néha hamiskás vagy rosszul időzít, hiszen Mester Tamás szerint ezek tanulható dolgok. Nézetei miatt sokszor került konfliktusba a többi zsűritaggal, hiszen ők nem egészen értenek egyet ezzel a felfogással.

Mester Tamás

Mester Tamás

Falusi Mariann és Bereczki Zoltán állítják, hogy az éneklés egy komoly szakma, ahol igenis szükség van a felkészültségre. Ezért vannak a tanárok, akik képezik azokat, akik komolyan veszik a zenei pályát és ezt a lépcsőfokot nem szabad átugornia annak, aki valóban a színpadon képzeli el a jövőjét.

Mester Tamás viszont rendíthetetlen. Példaként számos esetet tud felhozni arra, hogy énekesek és zenekarok képzettség nélkül is sikereket értek el szinte kizárólag a tehetségük és az “On the Job” segítségével.