Megasztár jelentkezés

Posted: 10th június 2011 by Megasztár in Hírek
Tags:

Újra indul a fergeteges zenei tehetségkutató a Megasztár immár 6. alkalommal. A TV2 a nagy érdeklődésre tekintettel idén is megrendezi a hetente jelentkező eleinte felvételről, majd élőben sugárzott műsort. De hogy tud valaki bekerülni ebbe a határon túlig is eljutó adásba?

[adsense_id=”1″]

Nos, a következőket kell tennie. Először is saját magában eldönteni azt, lesz-e valóban annyira tehetséges és bátor, hogy induljon a megmérettetésen? Vajon teljes mértékben felkészült a több hónapig tartó, sokszor a kimerültség szélére sodró fárasztó munkára és az ezzel járó stresszre?

Ha igen, akkor nagyon egyszerűen tud mindenki jelentkezni az előválogatásokra. Több lehetőség közül is válogathat a talán következő Megasztár. Az első teendő az, hogy a műsor hivatalos oldalán kitölti az elektronikus jelentkezési lapot. Itt a személyes és egyéb adatokat értelemszerűen kell beírni az adott helyre, de egyéb más lehetőséget is kínál ez a fajta jelentkezési módszer. Ezen a felületen a videó, zene vagy épp kép feltöltésére is van mód, hiszen ahhoz, hogy egyáltalán a zsűri elé járuljon valaki ezt a feltételt is teljesítenie kell. Itt mindenkinek a legjobb formáját kell hozni, mert különben a 2012-es év sem hoz majd szerencsét és újabb kudarcba ütközik. A videó és a hanganyag is legyen jó minőségű, mert ez szintén azt mutatja, ki mennyire profi már és mennyire fontos számára a verseny. Aki nem tud ezekkel a követelményekkel azonosulni, annak sajnos még várnia kell a versennyel. Tehát az on-line jelentkezés menete nagyon egyszerű és érthető.

Megasztár jelentkezés

Megasztár jelentkezés

Azonban van egy másik lehetőség arra, hogy bekerüljön valaki a versenybe. A telefonos megoldás. ebben az esetben annyi csak a dolga az énekesnek, hogy felhívja a megadott számot és bediktálja adatait, elérhetőségét. Ugyan ez a telefonszám alkalmas a műsorral kapcsolatban való érdeklődésre, illetve információkra azzal kapcsolatban milyen egyéb feltételei vannak az előválogatónak.

Azok, akik ezek után is komolyan gondolják azt, hogy szeretnének indulni a Megasztár tehetségkutatón, mindenképp érdemes ellátogatnia a TV2 honlapjára és ott a Megasztár műsor címke alatt tájékozódni bővebben az egész procedúrával kapcsolatban.

Legyen mindenki bátor és merjen lépni annak érdekében, hogy sikeres legyen abban, amit szeret, mert soha nem tudhatja, mikor szegődik mellé a szerencse és az eddig álomként dédelgetett énekesi karrier mikor válik valósággá!