Megasztár 6

Posted: 2nd július 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

A TV a konkurens csatornához képest lemaradásban van, ami a tehetségkutatókat illeti. Az RTL Klub a Csillag Születik mellett folyamatosan keresi azt a bizonyos X-et, ráadásul olyan sikerrel, hogy mára a nagyobb múlttal rendelkező Megasztár fényét is kissé sikerült elhomályosítania az X-Faktornak. A Megasztár 6-nak igazán nagyot kell ütnie, hogy visszanyerje régi státuszát.

[adsense_id=”1″]

Akárcsak a valóságshow-k, a tehetségkutató műsorok is jelentős bevételekkel növelik a csatornák kasszáját, ráadásul a rizikó is kisebb, hogy olyan jelenetek kerüljenek adásba, amit az ORTT már nem nézne jó szemmel. A reklámok és az emelt díjas SMS-ek pedig még tovább növelik a hasznot.

Megasztár 6

Megasztár 6

A TV2 egy ideje kicsit visszavett a tempóból és nem indított se valóságshow-t, se más, szavazók hadát mozgósító műsort a Nagy Duett óta, miközben az RTL Klubon nagy erőkkel dübörög az X-Faktor és a Csillag Születik.

A TV2 úgy néz ki, most már mozgósítja magát, ennek egyik jeleként sorozatban foglalja le a Megasztár 6-tal kapcsolatos domaineket. Feltehetően a műsorba is majd ezeken keresztül lehet jelentkezni, az indulás után pedig itt találjuk majd a legfrissebb információkat a Megasztár 6-ról.