Kökény Attila: boxkesztyű helyett mikrofon

Posted: 31st január 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

A Megasztár 5. döntőse Buga Kálmán születésnapján adott interjújában az éneklés mellett arról is mesélt, hogy régebben a küzdősportok is közel álltak hozzá, de végül nem volt nehéz döntés, hogy melyik pályát válassza.

[adsense_id=”1″]

Buga Kálmán és Kökény Attila barátsága 15 éves múltra tekint vissza. Az énekest barátja sokáig győzködte, hogy járjon el hozzá edzésekre, de a sok fellépés miatt az idejébe ez már egyáltalán nem fér bele. Attila régebben belekóstolt a bokszba és a karatéba is, de egy-két kellemetlen ütés után rájött, hogy az ő helye inkább a zongora mellett van. A küzdősportokat ma már csak nézőként kíséri figyelemmel.

Kökény Attila

Kökény Attila

A 2010-ben a legjobb férfi hangnak választott énekes karrierje szépen online casino ível felfelé. Az év végén különösen sok fellépésen vett részt, szinten minden napra jutott belőle. Kökény Attila családi életét azonban a temérdek munka semmiben nem zavarja meg, hiszen felesége, Aranka már megszokta ezt az életritmust és amellett, hogy elfogadja, 100%-osan férje mellett áll mindenben. Attila szerint feleségének már bőven volt ideje hozzászokni a fellépésekhez, hiszen a megasztáros az elmúlt két évtizedben bárzenészként kereste a kenyerét. Aranka támogatja férjét, osztozik a sikereiben, a tévés szereplések alkalmával is mindig megnézi őt.

Beküldte: Zotyó