A hírek szerint Saunders és párja, Tolvai Reni egy ismert szórakozóhelyen, a Hajógyári-szigeten bulizott, de az énekes számára előbb ért véget az este, mint szerette volna. Reni viszont ezzel mit sem törődve egész éjjel a buliban maradt.

[adsense_id=”1″]

Kállay-Saunders András már-már tözsvendégnek számít itt, úgy tűnt, még belépőt sem kértek tőle. Egy társasággal együtt jöttek, de aztán Renivel ketten maradtak, ekkor vettük észre, hogy szinte mindenkinek beszólt, aki az útjába került. Nagyjából éjfél és egy között azt láttuk, hogy egy férfival lökdösik egymást, míg végül a biztonságiak kitessékelték Saunderst. Tolvai Renáta nem ment utána és bár később már nem táncolt, de úgy láttuk, nagyon is jól érezte magát – mesélte forrásunk.

Kállay-Saunders András verekedett

Kállay-Saunders András verekedett

Más információk szerint viszont Saunders hősiesen viselkedett, hiszen párja védelmére kelt, mivel többen is beszóltak Reninek. Az incidenst a biztonságiak szakították félbe, akik kivitték Saunderst és azt tanácsolták neki, egy ideig még ne induljon el hazafelé, mert a szórakozóhely előtt egy nem túl bizalomgerjesztő alakokból álló társaság várt rá.

Se Kállay-Saunders András, se Tolvai Reni nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Beküldte: Kitty