Farkas-Jenser Balázs mindenkinek tetszeni szeretne

Posted: 29th március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Farkas-Jenser Balázs korábban még nem próbálkozott tehetségkutatókkal, de bízik benne, hogy a Megasztárban még jó sokáig ott lehet a legjobbak között. A kritikákat örömmel fogadja és mindig előre várja, hogy a zsűri végre véleményt mondjon produkciójáról.

[adsense_id=”1″]

Farkas-Jenser Balázs számára felejthetetlen volt az első élő adás. Míg társai közül volt, aki megéhezett, volt akinek a szája száradt ki, Balázson úgy jött ki az izgalom, hogy érezte a bizsergést az ujjában. Elárulta, hogy miközben énekelt, már annyira élvezte a színpadi szereplést, hogy vissza kellett fognia magát, nehogy az önfeledtség az előadása kárára menjen. A fiú már attól boldog, hogy bent lehet a Megasztár 6. döntősei között. Imádja a szereplést és azt, hogy együtt élhet társaival a hotelben. Bár kissé furcsa számára, hogy kiszolgálják, mosnak és takarítanak rá, de élvezi a körülményeket, akárcsak az állandó pörgést.

Farkas-Jenser Balázs

Farkas-Jenser Balázs

Balázs eddigi előadásait a zsűri szinte kivétel nélkül dicsérettel illette. Bár Mester Tamás kételkedett abban, hogy a fiúhoz passzolna a roczkezene, Balázsnak ez inkább feladat volt, mintsem bírálat. Örült, hogy egy másik arcát is megmutathatta.

Saját bevallása szerint Farkas-Jenser Balázs túlzottan is ad mások véleményére és már-már kényszeresen szeretne mindenkinek megfelelni. Az első adás után kijegyzetelte a hibáit, próbálta összeszedni, hogy mi az, amiben jobbnak kell lennie. Ezért a kritikáktól sem fél, mert tisztában van vele, hogy a zsűri építő jelleggel mond véleményt. A 21 éves Balázs Falusi Mariannt és Bereczki Zoltán épp annyira nagyra tartja, mint Bochkor Gábort és Mester Tamást.