A Megasztár 5. során Bochkor Gábor küldött titkos sms-eket Friderikusz Sándornak, hogy segítse őt a zsűrizésben. Az idei szériában Falusi Mariannál ugyanez lesz a helyzet, hiszen az ő barátnője, Lang Györgyi véleményét kéri majd ki a látottakkal kapcsolatban.

[adsense_id=”1″]

Mindenki meglepődött, amikor annak idején Friderikusz bevallotta, ő bizony folyamatosan sms-ezik az élő adások során, hiszen barátjától várja a jó tanácsokat telefonos üzeneteken keresztül. Bochkor Gábor kemény kritikus, így határozott véleményét mindig azonnal tudatta Friderikusszal, aki ez alapján hozott aztán döntést a versenyzőkről.

A Megasztár 6-ban már új tagok ülnek a zsűriben, de úgy látszik, baráti támogatásból idén sem lesz hiány. Falusi Mariann az Aktívban beszélt arról, hogy a Pa-dö-dő másik fele, Lang Györgyi segítségét fogja igénybe venni a show alatt.

Lang Györgyi

Lang Györgyi

Mariann szerint Györgyinek mindenről megvan a véleménye, ennek pedig most nagy hasznát fogja venni. Bízik benne, hogy Györgyi szorgalmasan küldözgeti majd neki az sms-eket az elképesztő humorával és beszólásaival teletűzdelve. Így tulajdonképp a Megasztár 6. hat tagú zsűrivel fog működni, mivel Lang Györgyi kritikái is befolyásolják majd a végeredményt.

Lang Györgyi elárulta, a csatorna, sőt még Mariann sem szólt neki erről a tervről, de természetesen van az összeg, amiért szívesen küldözgeti az sms-eket.