A tavalyi Story gálán még nem lehettünk biztosak, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tényleg egy párt alkotnak-e. Azóta eltelt egy év és mindenki számára világossá vált, nemcsak együtt vannak, de nagyon boldogok!

[adsense_id=”1″]

Miután a Megasztár 5 véget ért, nem verték nagy dobra kapcsolatukat, csak visszafogottan mertek nyilatkozni. A Story gála volt az első nyilvános esemény, melyen mint pár vettek részt. Közönségük akadt bőven, hiszen mindenki látni akarta az árulkodó mozdulatokat, a kézfogásokat és a csókokat. De csalódniuk kellett, hiszen sem Tolvai Renáta, sem Kállay-Saunders András nem szokták magánéletüket a nyilvánosság előtt élni, így csak alig-alig értek egymáshoz az est során.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András boldogok együtt

Ez persze jó táptalaja lett a pletykáknak, mi szerint csak érdekből, hírnevük növelése miatt vannak együtt. A pár azonban mára bebizonyította, hogy felesleges a háttérben kutakodni. Csak arról van szó, hogy szerelmesek és boldogok. Ezért költöztek össze a közelmúltban és idén már a második Story gálájukon fognak közösen részt venni.

Beküldte: Iza Bella