Caramel igazán elégedett lehet, hiszen a közönség rajong érte, december végi nagykoncertje a Syma csarnokban teltházzal ment le, ráadásul még Ámor nyila is eltalálta, a szintén megasztáros Hien oldalán. Hogy mindez még szebb legyen, akár 7 milliót is bezsebelhet a Megasztár legújabb szériájának egyik zsűritagjaként, legalábbis a Hír24 információi szerint.

[adsense_id=”1″]

Caramel minden bizonnyal még csak nem is álmodozott arról, hogy 2005-ben megnyeri a Megasztárt, majd pár évvel később már zsűritagként fog szerepelni. Márpedig a legfrissebb hírek szerint eldőlt, hogy az énekes helyet kap a zsűriben. Egy belső munkatárs azt is elpletykálta, hogy három havi munkájáért Caramel mintegy 7 millió forinttal lesz gazdagabb.

Caramel Megasztár zsűri

Caramel Megasztár zsűri

Az énekes egyáltalán nem, menedzsere, Hamza Zoltán is csak néhány szóban volt hajlandó nyilatkozni, mely szerint sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja az értesüléseket.
Úgy tűnik, Caramel a munka és a magánélet terén is sínen van. Dalai 2011-ben is a toplisták élén szerepeltek, első önálló nagykoncertje is hatalmas siker volt, Hien mellett pedig újra rátalált a boldogság. Munkában 2012-ben sem lesz hiány, hiszen a Megasztár 6. három hónapra garantáltan újabb feladatokkal látja el az énekest.

Beküldte: Bogár