Apja korabeli férfival vígasztalódott a csinos Megasztár

Posted: 21st március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Kullai Tímea édesapja halála után egy nála 27 évvel idősebb férfi oldalán kereste a boldogságot. A kapcsolat hatalmas csalódással ért véget.

 [adsense_id=”1″]

Kullai Tímea 17 évesen szörnyű dolgokon ment keresztül. A Story magazinnak beszélt arról, hogy apja halála rettentően megviselte. Olyannyira nem tudta feldolgozni, hogy kimondottan az idősebb férfiak társaságában érezte csak jól magát. Mindössze 18 volt, mikor megismerkedett egy 45 éves férfival. Édesanyja tiltotta a buszsofőrrel való kapcsolattól, de hiába. Miután a férfit elbocsátották állásából, Tímea próbált rajta segíteni, pénzt adott neki, majd Szentendrén található nyaralójukban szállásolta el. Később derült csak ki, hogy a pénz játékgépekben végezte, hiszen a férfi függővé vált. Lassacskán pedig eladta a nyaralóban lévő családi tárgyakat is.

Kullai Tímea

Kullai Tímea

Kullai Tímea ma már túllépett ezen a korszakon és tudja jól, hogy az édesapja elvesztése iránt érzett fájdalma vezette őt a férfi karjaiba. Egyetlen dolog van, amit nem tud megbocsátani magának, hogy akkoriban mennyi fájdalmat okozott édesanyjának ezzel. Bízik benne, hogy a Megasztár esélyt ad neki arra, hogy anyukája végre büszke lehessen rá.