A Megasztár legújabb részében Falusi Mariann, Mester Tamás, Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán fogják zsűrizni a produkciókat. A show-ban több újdonság is lesz, pl. hogy a zsűritagok foglalkoznak majd a versenyzők felkészítésével is.

[adsense_id=”1″]

Hetenkénti váltásban mindegyikük lehetőséget kap, hogy tanácsaival segítse a tehetségeket. A Megasztár 6. különlegessége lesz, hogy a párbajokra való felkészülést néhány napos elvonulással könnyítik meg, hogy a versenyzőknek semmi egyébbel ne kelljen foglalkozniuk, csak azzal, hogy legjobb formájukat hozzák. A TV2 szóvivője, Koltay Tamás azt is elmondta, hogy a továbbjutás az eddig megszokottól eltérően 3 perc alatt eldől, hiszen a versenyzők azonnal megtudják, kaptak-e esélyt a zsűritől vagy sem.

Bakáts Tibor

Bakáts Tibor beszólt a Megasztár 6-nak

Az egykor szintén a Megasztár zsűrijében helyet foglaló Bakáts Tibor nem éppen hízelegve nyilatkozott a legújabb széria ítészeiről. Szerinte a show már inkább bulvár műsor, mint tehetségkutató és a zsűritagok személye is ezt támasztja alá. Ahogy mondta, sem Bochkor Gábor, sem Mester Tamás nem alkalmas arra, hogy döntsön a versenyzők sorsáról. A korábbi zsűritagok, mint Soma, Presser Gábor vagy Pély Barna zeneileg képzettek és tapasztaltak voltak, így hitelesen tudtak véleményt mondani a produkciókról. Settenkedő még azt is hozzátette, hogy sok már műsorhoz hasonlóan a Megasztár is bekerült a “felszínes” kategóriába.