Zsuffa Ákos tulajdonos a Zsályaligetről beszélt

Posted: 17th április 2020 by Megasztár in Egyebek
Zsuffa Ákos tulajdonos a Zsályaligetről beszélt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közel négy évvel ezelőtt egy csodálatos kilátással és fantasztikus környezettel rendelkező helyen adták át a Zsályaliget élményparkot és hotelt. Akkoriban a társtulajdonosok egyikét kérdezték a befektetésről és a jövőről.

Zsuffa Ákos tulajdonos elmondásai alapján kifejezetten zöld környezetet akartak létrehozni a nagyvárosi emberek számára, de azokat is szívesen várják, akik a természet ölelésére vágynak. A zöld hotel felszereltségei között megtalálható a napkollektor, klímaként szolgáló csapadékvíz és a geotermikus energia is. A 23 hektáron elterülő beruházás több mint 800 millió forintos befektetésből létesült meg, ami magába foglalja az élményparkot és a négycsillagos szállodát is. A hotel és az élménypark összesen 20 embert foglalkoztat a környékről, akiknek mindig az évszakoknak megfelelően akad munkájuk, ugyanakkor az állatok gondozásával is foglalkoznak. A hotel csaknem 700 négyzetméteren terül el és fantasztikus panorámával rendelkezik a környékre. A tulajdonos azt is kiemelte, hogy a zöld hotel koncepció alapjául szolgál a nyáron az épületet hűtő esővíz, míg télen a fűtést geotermikus energiával oldják meg. Mindezek mellett a melegvízellátást napkollektorokkal, az áramot pedig napelemekkel biztosítják a szálláshely egész területén.

A szálloda csaknem 40 fő befogadására alkalmas egész évben, ahol többek között konferencia terem és egy wellness-részleg is várja vendégeit. A hotelhez tartozó élménypark igazi szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az állatsimogató minifarm, a farönk játszótér, az egyensúlyi játékok, a drótkötélpálya, a trambulinpark és az ősi népi játékok gondoskodnak az önfeledt szórakozásról. Zsuffa Ákos a jövőt illetően elmondta, hogy további beruházásokban gondolkodnak. Szálláshely-bővítést, étteremnyitást, szabadtéri színpad kialakítását, valamint a sportolási lehetőségek bővítését tervezik.

Comments are closed.