Panda Security – a legjobb választás!

Posted: 19th április 2020 by Megasztár in Egyebek
Panda Security – a legjobb választás! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Önnek is fontos, hogy vállalkozása adatai milyen biztonságban vannak? Kiváló és hatékony megoldást keres a vírustámadások ellen? Ne keressen tovább, mert a Panda Security a lehető legjobb választás.

A Panda Security magasfokú megoldásokat kínál a korszerű végpontvédelem és  a rendszermenedzsment területén. Garantált védelmet nyújt a vírustámadások ellen, emellett egyszerűen menedzselhető rendszerüzemeltetési feladatokat is elvégezhet. A kis- és közepes vállalkozások számára 100%-os védelmet nyújt a zsarolóvírus-támadások ellen, ami hatalmas megkönnyebbülést és biztonságérzetet nyújt. A Panda EDR szolgáltatása nem csak bizonyítottan magasfokú védelmet nyújt a vírustámadások ellen, de egyszerűen menedzselhető rendszerüzemeltetést is biztosit. Ez egy olyan minőségi szolgáltatás, amely azok ellen a támadások ellen is megvédi vállalkozása IT eszközeit, amiket más szolgáltatások túl későn vagy egyáltalán nem ismernek fel. A biztonsági rések korszerű felismerője, amely a  rendszergazdák munkáját automatizált módon segíti elő.

A Panda EDR szolgáltatása magas színvonalon menedzseli a személyes és üzleti adatokat legyen szó számítógépről vagy szerverről. Ezek mellet riasztást is küld, ha felhasználói műveletek történnek az üzleti adatokat tartalmazó fájlokban. Válassza a Panda Security szolgáltatásunkat, mert átláthatóvá teszi a munkavégzést és nyomon követhetővé teszi azokat az eseményeket, amelyeket a vállalkozás IT eszközein hajtanak végre. Amennyiben kérdése lenne vagy további információkra lenne szüksége a minőségi és színvonalas szolgáltatással kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat az info@kvazar.cloud email címen vagy hívja munkatársainkat a +36 1 880 4400 telefonszámon. Állunk rendelkezésére!

Comments are closed.