Utasbiztosítás kedvező feltételekkel és a jó áron!

Posted: 7th augusztus 2020 by Megasztár in Egyebek
Utasbiztosítás kedvező feltételekkel és a jó áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A választott tervektől függően előfordulhat, hogy a terrorizmus, a politikai evakuálás vagy a természeti katasztrófák miatt költségekbe ütközhet. Bővebben ezekről a katasztrófákról weboldalunkon olvashat majd.

Utasbiztosítás igen kedvező áron vár mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá jobbnál jobb árakkal és ajánlatokkal, ezért itt a helye nálunk, ha ön is utazni készül családjával, hiszen mi segítünk. Utazási egészségügyi politikája fedezheti a hazaszállítási költségeket baleset esetén, ha orvosi sürgősség (kórházi ellátás) vagy orvosi evakuálás miatt kerül kórházba. Ha egy előre meghatározott számú napnál hosszabb ideig tartózkodik kórházban, akkor biztosítási formája fedezetet biztosíthat gyermekei biztonságos visszatérésére (Kiskorú gyermekek visszatérésének támogatása).  Tervét többek között utazási segítségnyújtási szolgáltatásokra használhatja fel, például elveszett poggyászok esetén, elveszett dokumentumok és okmányok esetén, valamint sürgős készpénzátutalásokat is tartalmazhat ha vészhelyzetben van.

Az utazási biztosítás egy átfogó biztosítási kötvény, amely fedezetet nyújt mind orvosi, mind pénzügyi vészhelyzetekre, amelyek bárhol, különösen külföldön történő utazás során felmerülhetnek. Amennyiben megtekintené az utasbiztosítás teljes leírását, többet tudna meg az árakról és ajánlatainkról, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt a mindent megtudhat ami csak érdekelheti és használatba veheti kalkulátorunkat is. Ha bármi kérdés merülne fel az utazási biztosítással kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi minden kérdésére válaszolunk. Nézzen be hozzánk, tekintse meg ajánlatainkat és biztosan nem fogja megbánni!

Comments are closed.