Szinvonalas spanyol idegenforgalmi nyelvvizsga felkészítés! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha ön is régóta vágyik már arra, hogy megtanuljon folyékonyan beszélni spanyolul, akkor itt az alkalom, hiszen Zsebeházi Dia szívesen fog foglalkozni azzal, hogy önnek a spanyol nyelv minden részét megtanítsa. Forduljon hozzá bizalommal!

Spanyol idegenforgalmi nyelvvizsga felkészítés Budapest közelében alacsony árakkal vár mindenki az espadia.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran ha ön is régóta szeretne spanyolul tanulni és ha ön is régóta keres egy szakképzett spanyol tanárt. A spanyol szavak gyakoriságát vizsgáló tanulmányok szerint hogy az 1000 leggyakoribb spanyol szó a beszélt spanyol nyelv 87,8% -át jelentik. Ez azt jelenti, hogy csak mintegy 1000 szót kell megtanulnia, hogy megértse mindent, amit spanyolul hall. A szavak egy nyelv épületében a téglát jelentik. Amint elkezdi tanulni a spanyol nyelvet, nem számít más, mint minél több szó ismerete. A jelentős spanyol szókincs növelésének ideális módja az lehet, hogy egy nyelvtanárhoz fordul, ahol hetente, naponta használhatja a nyelvet, a szavakat és a mindennapi kifejezéseket. Próbálja meg a spanyol nyelvet használni a mindennapi életben, és koncentráljon a legfontosabbnak tartott szavak és kifejezések megtanulására, amelyekben leginkább a tanár segít.

Ismerje meg a komplex szövegeket mind konkrét, mind absztrakt témákban, ideértve a tudományágak különböző technikai kifejezéseit is. Megtanulhatja a fokozott folyékonyságot is, amely lehetővé teszi az anyanyelvi beszélőkkel való rendszeres kapcsolattartást fordító nélkül. Tanulunk majd egyértelmű, részletes szövegeket számos témában, és elmagyarázunk egy aktuális kérdést is, mind attól függően, hogy a diákot mi érdekli. Ha többet szeretne tudni a Zsebeházi Dia magántanárról és a  spanyol órák lefolyásáról, akkor nem kell messzire mennie, látogassa fel az espadia.hu weboldalt, és itt megtalálható az összes információ az órákról és az árak, ha van bármilyen kérdése a miprofesora@freemail.hu címen felteheti azokat.

Comments are closed.