Szabadulószobák szerte az országban

Posted: 19th január 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Szabadulószobák szerte az országban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szabadulószobák nagy népszerűségnek örvendenek, így gyakorlatilag a csapatok egymást váltják, hogy próbára tehessék magukat. Alapvetően hatvan perc áll rendelkezésre, hogy kiderüljön a csapat vajon képes-e megtalálni a kijutáshoz vezető utat.

Szabadulószobák bőven akadnak az országban, így aki szeretné kipróbálni magát, annak bőven van rá lehetősége. A szabadulószobába egy megszabott létszámú csapat mehet be. Ahhoz, hogy sikerüljön kijutni, a csapat tagjainak össze kell dolgozni, át kell kutatni a szobát és nagyrészt kommunikálni. Nagy szükség van a logikus gondolkodásra és a kombinációs készségekre. Meg kell találni az elrejtett nyomokat és összefüggéseket és ezek alapján megtalálni. A csapat állhat a családod tagjaiból, barátokból, de akár a kollégáiddal is érkezhetsz a szabadulószobába. Kevés ennél jobb csapatépítő tréning létezik, mivel a szabadulószobában muszáj összedolgozni, ha sikert akartok elérni. A kor nem számít, kicsik, nagyok, fiatalok, idősebbek egyaránt kipróbálhatják magukat a szabadulószobában!

Exit The Room szabadulószobák

Az Exit The Room szabadulószobák Budapesten és Debrecenben találhatók. A legtöbb információt úgy tudhatja meg róluk, ha ellátogat az exittheroom.hu weboldalra, ahol megtekintheti a szobák történetét, valamint, hogy hány fős csapatnak érdemes bemenni ide. Az exittheroom.hu szabadulószobáinak megtervezői maguk is fanatikus szabadulószoba játékosok, így pontosan tudják mire van szükség egy izgalmas játékhoz. A weboldalon nem csak bővebben tájékozódhat, hanem elérhetőséget is találhat, továbbá akár le is foglalhatod saját időpontod valamelyik szabadulószobában! Bővebb információkért látogass el az exittheroom.hu weboldalra és tájékozódj!

Comments are closed.