Patch kábel – Egy kábel, ami számos előnnyel rendelkezik

Posted: 15th január 2020 by Megasztár in Egyebek
Patch kábel – Egy kábel, ami számos előnnyel rendelkezik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A patch kábelek kapcsán gyakran merül fel a kérdés, hogy mi is ez és mitől olyan különleges. Véleményünk szerint érdemes beszerezni egy ilyen kábelt, ugyanis számos előnye van, így biztos lehet benne, hogy nagy hasznát fogja venni.

Patch kábel, ahogy a neve is mutatja, egy csavart érpályás hálózati kábeltípus, aminek az informatikában veszik nagy hasznát. A patch kábelek olcsók, könnyen lehet telepíteni őket és vékonyak, egy szóval nem csoda, hogy sokan előszeretettel választják ezt a fajta kábel típust. Viszont, aminek van előnye, annak általában hátránya is, ez a patch kábel esetében sincs másként, ugyanis a kábel átviteli távolsága száz méter. A patch kábeleknek számos különféle típusa létezik, például fali kábelek, lengőkábelek. Ez azért lényeges, mert a lengőkábel burkolata sokkal hajlékonyabb, másrészről belsejében rézsodrony található. Ezzel ellenben a fali kábel sokkal tömörebb rézerekből áll és jóval merevebb külső burkolattal rendelkezik. Ha ketté vágnánk a patch kábelt, akkor nyolc rézvezetéket látnánk, amik kettesével vannak összesodorva, különféleképp.

Bármilyen termékről van is szó, minden esetben lényeges, hogy honnan rendel. Ez a patch kábelek esetében sincs másképp. Ha nincs ötlete honnan rendeljen patch kábelt, akkor látogasson el a 3bnetwork.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű választékot! Ha a hatalmas választékból nehezen választana, akkor azt javasoljuk, hogy használja a sorrend választót vagy a keresőt. Kérdés esetén a webáruházban feltüntetett elérhetőségek egyikén tudja felvenni a kapcsolatot a webáruház munkatársaival. Látogasson el Ön is a 3bnetwork.hu webáruházba és tájékozódjon a patch kábelek kapcsán, valamint tekintse meg a választékot!

Comments are closed.