Castrol olajok az alkatreszek.hu webáruházban!

Posted: 21st január 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Castrol olajok az alkatreszek.hu webáruházban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Castrol márkával valószínűleg már találkozott az autósok többsége, azonban nem feltétlenül van mindenki tisztában azzal, hogy mit érdemes tudni a márkáról és a termékekről. Ha szeretne bővebben tájékozódni vagy Castrol olajat rendelni, akkor van egy tippünk, honnan érdemes!

Castrol olajok a világ élvonalába tartoznak, ezért nem csoda, hogy sokan keresik őket. Nagy előnyük a kiváló minőség, ugyanakkor emellett az elérhető ár miatt is sokak számára szimpatikus. A Castrol olajokról elmondható, hogy kiváló ár-érték aránynak örvendenek. Magát a vállalatot még 1899-ben Charles Cheers Wakefield alapította, aki felismerte az üzleti lehetőséget a szárazföldi közlekedéshez elengedhetetlen kenőanyagok gyártásában, illetve folyamatos fejlesztésében. Mindössze tíz évvel a cég alapítása után egy forradalmian új olajat fejlesztett ki a cég alapítója, ami az egyik alapolaj lett és a ricinus latin neve után a Castrol nevet kapta. A Castrol név a mai napig a prémium minőséget szimbolizálja és az olajok közt a csúcstechnológiát jelenti.

Charles Cheers Wakefield, nem csak kitűnő üzleti érzékkel rendelkezett, de az alapító az elsők közt volt, akik ásványolaj és szénhidrogén alapú, igazán magas lobbanáspontú és mínusz harminc Celsius fok alatti dermedésponttal rendelkező motorolajokat állított össze. A Castrol népszerűsége azáltal is megnőtt, hogy termékei kifejlesztése és pontosítása során nagy mértékben figyelembe vette a vásárlók visszajelzéseit. Sőt, a Castrol számos olyan saját fejlesztésű olajat is köznapi forgalomba helyezett, amiket korábban kizárólag versenycélokra használtak, valamint komoly összegekkel támogatja a különféle versenysportokat. A Castrol olajokat az alkatreszek.hu webáruházban találja meg nagyszerű árakon!

Comments are closed.