Megasztár 4

By Megasztár

A Megasztár töretlen karrierje újra indult 2008-ban. A struktúra nagyjából a régi volt, de a zsűri teljesen más. Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Mester Tamás és Friderikusz Sándor, bár új arcként jelentek meg a műsorban, mégis sok tudást és rutint hozzáadva válogatták ki a finalistákat. Rengeteg kritika és tanács után végül 12 versenyzőnek sikerült bejutnia véghajrába, hogy megmutassák ország-világnak mire is képesek. A mezőny erős, de semmi sem lehetetlen, főleg, ha az álmok megvalósításáról van szó.

[adsense_id=”1″]

Ahogy az előző szériákból tudjuk, rengetegen jelentkeztek annak reményében, hogy talán lehetőségük lesz bemutatkozni és karriert befutni. Voltak nagyon kimagasló énekesek és olyanok is, akik nem tudták mennyire reménytelen számukra az énekesi pálya. Friderikusz saját stílusával, szókimondásával sokszor élesen bírálta az elé járulókat.

A műsormenet szinte teljesen hasonló volt mint az előzőekben, de vigaszágon is bejuthatott egy versenyző az élő döntőbe. Ennek a lényege az volt, hogy a nézők a zsűri által kiszavazott versenyzők közül egyet tovább juttathattak.

Az énekesek között szinte minden korcsoport megfordult. Király Viktor, aki a híres énekesnő testvére volt, szintén lehetőséget kapott a bemutatkozásra. Oly annyira sikerült neki a szereplés, hogy lassan, de biztosan menetelt egészen a fináléig, ahol nagyon szoros versenybe verte meg ellenfelét. Az énekeseknek rengeteg dalt kellett megtanulniuk, de szinte mindenki akadály nélkül vette ezeket a megpróbáltatásokat, persze a megfázások és a stressz okozta betegségek őket sem kerülték el.

A verseny végén Viktort hirdették ki a megasztár 4 győztesének, aki a mai napig hatalmasra ívelő karrierjét építi. Számtalan dallal és klippel örvendezteti meg a mai napig a tini lányokat.  Reméljük hozzá hasonlóan a többi versenyző is szerencsés életet él és sikeres az éneklés terén.

 

Olvasson további szériákról: