VR játékok a legjobb helyen!

Posted: 25th október 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
VR játékok a legjobb helyen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Próbálja ki bátran a VR játékokat a VR játékterem keretein belül,  és ezeket játszhatja akár egyedül vagy csapatban is, tehát ha úgy érzi, hogy kollégáival jobban össze kéne szoknia, akkor hozza el őket is bátran, hogy kipróbálják a legjobb VR játékunk egyikét. A VR játékok között a nők és a férfiak is megtalálják majd azt a játékot ami leginkább illik az ízlésükhöz.

VR játékok elérhetőek a badchickenvr.hu weboldalon ezért ha ön is kipróbálná VR játékainkat barátaival vagy kollégáival akkor most alacsony áron jelentkezhet valamelyikre méghozzá egy-két kattintással. Weboldalunk játékkollekciójában talál majd logikai lövöldözős és akciójátékokat is, tehát igen széles a kínálatunk és mindenki megtalálhatja azt a játékot, ami leginkább leköti majd a figyelmét. A VR technológia folyamatos fejlődésen megy keresztül, és a fejlesztők szinte minden nap új játékokat terveznek. Ha játék közben ülni szeretne akkor természetesen ülőjátékok közül is választhat egyet de ha aktívan játszana, akkor persze ezt is megteheti nálunk.

VR játékterem kedvező árakkal

A VR játékok a badchikenvr.hu weboldalon nagyon jó áron elérhetőek ezért érdemes benézni weboldalunkra, hiszen könnyen és gyorsan jelentkezhet majd valamelyik játékunkra csapatával, vagy akár egyedül is. Ott van a Tales of Escape VR játék ami igazán elterjedt, és ezt a játékot két személy is játszhatja egyszerre. A játékban  logikai feladatokat kell majd megoldani ahhoz, hogy a félelmetes bányából kijussanak a játékosok, tehát egy rejtélyes szabadulós játékról van szó. Ha még több részletet szeretne megtudni erről a játékról vagy más játékokról olvasna bővebb leírást, kattintson a badchickenvr.hu weboldalra és itt mindent megtudhat. Ha kérdések merülnének fel a Tales of Escape VR játékkal, akkor ezeket bátra fel is teheti nekünk az info@badchickenvr.hu e-mail címre írva.

Comments are closed.