Build a bot dino építőjáték, mellyel megépítheted a saját dinód bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyerekek mindig nagy rajongással vannak a különböző dinó fajták iránt. Amennyiben Ön is szeretné meglepni a gyermekét eggyel, akkor a legjobb helyen jár.

Build a bot dino már 4 éves kortól ajánlott a gyerekek számára. Ám egészen 7 éves korosztályig igazán szórakoztató játéknak bizonyul. Ez a játék lehetővé teszi azt, hogy minden kisgyermek megalkossa a saját kis dinóját. A szettben mindent megtalálunk, ahhoz, hogy készítsünk egy saját dinó robotot. A szettben található elemek könnyen össze illeszthetőek és épp olyan könnyen szét is szedhetőek, melyben még a magyar nyelvű útmutató is a segítségünkre lehet. Ez a játék ideális arra, hogy akár a legkisebbek is megismerkedjenek a technika világával. Az mellett, hogy igazán jó szórakozást nyújt, kiválóan fejleszti is a gyerekeket. Türelemre és precizitásra int, hiszen csak így szerelhetjük össze robotunkat. A szettben megtalálható a robot összes eleme, plusz ezen felül még egy levél, amely a kis dinó eledele, melyet jutalomként adhatunk neki.

A szett 20 elemből áll, továbbá a dobozban megtaláljuk még a címkéket, amely elnyeri a végleges formáját a kisrobot állat, illetve e oklevél, melyet az ügyes kis alkotónak adhatunk át. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahol minden további információt megtudhat, illetve a teljes kínálatunkat is megtekintheti. Továbbá elérhetőek vagyunk még a következő telefonszákon: +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődőnk számára! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb, melyet egy-egy jól kiválasztott ajándék által érhetünk el a legkönnyebben!

Comments are closed.