Gelli Bagg színváltós fürdőzselé kék 300g, ami igazán szórakoztatóvá tesz a fürdőzést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb kisgyerekek nagyon szeret pancsolni és hosszasan lubickolni a kádban, ám mi most ezt az élményt megpróbáljuk még tovább fokozni, hiszen olyan lehetőséget kínálunk a gyermekei számára, amilyenben még biztos nem volt részük.

Gelli Baff szénváltós fürdőzselé kék 300g segítségével az egész kádban lévő vizet átváltoztathatjuk lilás és kékes árnyalatú zselévé. A gyerekek elképedve fogadják a szinte varázslatnak nevezhető folyamatot, amely által a kád vízét puha masszává változtathatjuk át. A csomagban található 300g mennyiségű por egy fürdésre elegendő mennyiséget tartalmazz, amely által kipróbálhatja a gyermekünk, hogy milyen érzés is egy nagy kád zselés masszában lubickolni. A csomagban található port, ha beleöntjük a vízbe és kevergetjük, akkor zselévé változik. Minél tovább keverjük annál sűrűbb lesz. Sok szülő tartózkodik tőle, de nem akkor, ha tudja azt, hogy teljesen bőrbarát, így semmilyen irritációt nem képezhet a gyerekek testén. Továbbá káros anyagokat sem tartalmazz, így ha a gyerkőc szemébe vagy szájába kerül a zselé, akkor sem történhet semmi baj.

Ráadásul még környezetkímélő is, így miután megunta a gyermek a zselében való fürdőzést, akkor csak egyszerűen leengedhetjük a lefolyóba. A zselét mindenképp felnőtt felügyelete mellett ajánlott használni. A gyerekek imádni fogják és hatalmas élményt jelenthet számukra, hogy a megszokott habfürdőzés helyett, a lilás-kékes zselében úszkálhatnak. Attól függetlenül, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak a fürdőzselék, melyek több színben is beszerezhetőek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést nézzen be hozzánk. A jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva megtalálja a teljes kínálatunkat.

Comments are closed.