Vásároljon a tél közeledtével Liposzómás C-vitamint!

Posted: 13th november 2022 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Vásároljon a tél közeledtével Liposzómás C-vitamint! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A hideg idő beköszönte egyben az influenza szezon kezdetét is jelenti. Emiatt nagyon fontos időben elkezdeni a szervezet támogatását, még pedig vitaminokkal. A C-vitamin a legerősebb antioxidáns vitamin, ezért pótlása különösen fontos, lehetőleg jól hasznosuló formában.

Liposzómás C-vitamin ideális módja a szervezet támogatásának a különféle fertőző betegségekkel szemben. A liposzomális eljárásra épülő nem mindennapi technológiának köszönhetően a molekulák nem csupán vitamint tartalmaznak, hanem sejtmembrán azonos védőburokkal is rendelkeznek. Ezáltal a molekulák természetazonos módon, hatékonyan jutnak el a megfelelő szövetekbe. A módszer olyan hatásos, akár az intravénás infúziók. A C-vitamin bevitel a szervezetbe az egyik legjobb módja az immunerősítésnek. A C-vitamin pótlás több szempontból is fontos, ugyanis számos jótékony hatása van a szervezetre, ráadásul annak optimális működését is elősegíti. Például számos szerv megfelelő működéséhez hozzájárul. Emellett ellenállóvá teszi a szervezetet a fertőzésekkel szemben, valamint enyhíti a gyulladásos tüneteket.

A gyártási technológia előnye még, hogy megvédi a vízoldékony aszkorbinsavat, vagyis C-vitamint az oxidatív károsodástól. Ezenkívül lehetővé teszi azt is, hogy nagyobb időintervallumon belül fokozatosan és egyenletesen hasznosuljon. A GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin a teljes felszívódás érdekében szelént is tartalmaz. Természetesen bevizsgált és engedélyezett termékről van szó. A készítmény prémium minőségű. Egy adag készítmény száz napi adagot tartalmaz. Ha szeretné megvásárolni a GyógyVarázs Liposzómás C-vitamint, esetleg bővebb információkra van szüksége, akkor érdemes ellátogatni a gyogyvarazs.hu webáruházba! A webáruházban természetesen elérhetőséget is talál!

Comments are closed.