Többféle, fogszabályozás közül választhatunk

Posted: 19th január 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Többféle, fogszabályozás közül választhatunk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fogszabályozó megoldja a felső és az alsó állkapocs illesztését, valamint a fogak távolságával kapcsolatos problémákat. Lehet, hogy ezek a legjobb dolgok, amelyek valaha történtek önnel vagy a gyermekével. A fogszabályozó kezelésbe fektetett idő és erőfeszítés a száj egészségi állapotának javulását és természetesen nyerő mosolyt eredményez.

Többféle, fogszabályozás közül választhatunk, amelyek mind alacsony áron érhetőek el, tehát nézzen be hozzánk a budapestdental.hu weboldalra és itt mindent megtudhat. Az Amerikai Fogszabályozó Szövetség azt javasolja, hogy a gyermekek az első fogszabályozó szűrést legkésőbb hét éves korukban kapják meg. Ebben a korban egyértelművé válik, hogy a gyermeknek vannak-e rendellenes záródásai, vagy állkapocs-illesztési problémái, amikor a felső és az alsó állkapocs nem azonos méretű. Bizonyos problémák rendkívül gyakoriak, például az egyik vagy mindkét állkapocs túlzsúfoltsága. Minél korábbi a fogszabályozás értékelése, annál gyorsabban tudjuk megállapítani, hogy szükség van-e fogszabályzókra és milyen kezelési terv a legjobb. A túlzsúfoltság miatt egyes gyerekek fogai gond nélkül az ínyben nőnek, mások továbbra is szorítani fogják, ami később problémákat okozhat, ha nem javítják.

Az egyéb rendellenességek közé tartozik a nyitott harapás, amelyben a fogak felső és alsó vonala nem találkozik egymással a száj közepén, a keresztcsípés, ahol a felső és az alsó fogak nem állnak egyenletesen egymással, valamint a túlzott a harapás, amely során a felső állkapocs nagyobb, mint az alsó vagy fordítva. Fogszabályozó értékelésen csapatunk felméri gyermeke elzáródásait és javasolja, hogy szükség van-e fogszabályzókra. A gyerekeknek szóló fogszabályozó egy vagy két szakaszban ajánlható, a gyermek fogainak fejlődési stádiumától függően. Bővebb leírásért keresse fel a budapestdental.hu-t.

Comments are closed.