Tintapatron kereső az onlinetoner.hu-n

Posted: 7th június 2021 by Megasztár in Egyebek
Tintapatron kereső az onlinetoner.hu-n bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tintapatron eldobható tartály, amely folyékony tintát tartalmaz a tintasugaras nyomtató számára. A tintasugaras nyomtatónak csak egy tintapatronja lehet, csak fekete vagy az elsődleges színek mindegyike, beleértve a feketét is. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Tintapatron kereső az onlineroner.hu weboldalon érhető el, tehát látogasson el ide és mindent megtudhat a tintapatronokról és a termékek áráról is. A szervetlen tintákat ritkábban használják, mint a szerves tintákat, de a legfontosabb szervetlen tintaszínek a krómzöld, a poroszkék, a kadmiumsárga és a molibdátnarancs. Ezeket a tintaszíneket molibdát, szulfát és ólom-kromát keverékéből állítják elő. Miután elolvasta, miből készül a nyomtató tinta, felmerülhet önben, hogy mely összetevők felelősek a nyomtatók és tintapatronok magas áráért. A nyomtatófesték ára, különösen a népszerű márkáknál, az utóbbi években emelkedett (ellentmondásos módon), de úgy tűnik, hogy a tintaárak emelkedése inkább a fejlesztés költségeihez kapcsolódik.

A tintasugaras nyomtató költségeinek mérlegelésekor vegye figyelembe a tinta költségeit is. A tintát eldobható tintapatronokban tárolják, és gyakran külön patront használnak az egyes főbb színekhez. Ezek a színek általában cián, bíbor, sárga és fekete. Bár maguk a tintasugaras nyomtatók gyakran viszonylag olcsók, a nyomtatókban használt tintapatronok növelhetik a nyomtató összköltségét. Az első tintasugaras nyomtatót a Hewlett-Packard találta ki és fejlesztette ki 1976-ban. A tintasugaras nyomtatók azonban csak az 1980-as évek közepén nyertek nagy népszerűséget. Hewlett-Packard 1988-ban mutatta be a HP DeskJet tintasugaras nyomtatót. Amennyiben bővebb leírást olvasna a tintapatronokról keresse fel az onlinetoner.hu-t.

Comments are closed.