A Q10 koenzim beszerzése

Posted: 9th június 2021 by Megasztár in Egyebek
A Q10 koenzim beszerzése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Q10 koenzim (CoQ10) a szervezetben természetesen előforduló tápanyag. A CoQ10 sok ételben is szerepel, amelyet fogyasztunk. A CoQ10 antioxidánsként működik, amely megvédi a sejteket a károsodástól és fontos szerepet játszik az anyagcserében. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Q10 koenzim rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon, tehát látogasson el ide ha ön is q10 koenzim termékeket keres.  Bár a CoQ10 kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezetben, a legtöbb egészséges embernek elegendő mennyisége van természetesen. Van néhány bizonyíték arra, hogy további adagolás – CoQ10-kiegészítők formájában – előnyös lehet. A növekvő életkor és néhány egészségügyi állapot a CoQ10 szintjének csökkenésével jár. A CoQ10-et számos különböző állapot kezelésére használták. Bizonyíték van arra, hogy a CoQ10 kiegészítők kissé csökkenthetik a vérnyomást. A CoQ10-et a szívelégtelenség és más szívbetegségek kezelésére is használják, esetleg segítenek egyes tünetek javításában és a jövőbeni szívkockázatok csökkentésében, ha rendszeres gyógyszerekkel kombinálják.

Bár még mindig ellentmondásos, néhány előzetes bizonyíték arra utal, hogy a CoQ10 segíthet megelőzni vagy kezelni a sztatin-típusú koleszterin-gyógyszerek szedésének káros hatásait, például izomfájdalmakat és májproblémákat. Az előzetes vizsgálatok kimutatták, hogy a CoQ10 lassíthatja az Alzheimer-kór progresszióját. A CoQ10-et migrénes fejfájások megelőző kezeléseként is tanulmányozták, bár több hónapig is eltarthat. Vizsgálták az alacsony spermiumszám, rák, HIV, izomdisztrófia, Parkinson-kór, ínybetegség és sok más állapot szempontjából is. Amennyiben még ennél is többet tudna meg ezekről a készítményekről, keresse fel bátran weboldalunkat a gyogyvarazs.hu-t.

Comments are closed.