Security essen 2018 Exhibition a legjobb lehetőség a termékek megismerésére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A T.E.L.L. cégcsoport mára már, olyan szintre fejlesztette fel magát, hogy világon több mint 30 országban elérhetőek a termékei. Ez egyben elismerés és garancia is a minőséges eszközökre.

Security essen 2018 Exhibition itthon is több helyszínen került bemutatásra, többek között Szegeden, Győrben, Pécset, és Mórahalmon. Ezek a kiállítások nagyon jó lehetőségeket kínálnak arra, hogy az érdekéltek megismerjék a termékeinket, a legújabb innovációkat és feltegyék a fejélesztőinknek az esetleges kérdéseiket. Amennyiben Ön is szeretne többet megtudni rólunk, akkor kattintson a tell.hu weboldalára, ahol minden bővebb információt megtalál. Mára már igen nagy cégcsoporttá nőtte ki magát a T.E.L.L. vállalkozás, ám a legfőbb tevékenysége továbbra is a fejlesztés és a gyártás marad, melynek keretein belül a mobilkommunikációs és IP technológiák megvalósítása zajlik. Az eszközök értékesítésével egy belföldi alvállalkozó cég foglalkozik, amely szintén a T.E.L.L cégcsoport keretein belül működik. A vállalkozás rendelkezik még egy harmadik pillérrel is, amely pedig egy komplex flottamenedzsment szolgáltatást foglal magába.

A T.E.L.L. vállalkozás mindig arra törekszik, hogy a partnerek minden igényének eleget tegyen. Továbbá egyedi kérések teljesítésére is van lehetőség, melyek kivitelezése midig a legújabb technológiákkal összevonva történik. Az évtizedes fejlesztések és a gyártási tapasztalat, és a megújulásra váró törekvés garanciát jelent arra, hogy az ügyfeleink részére mindig innovatív, megbízható és magas technikai színvonalat képviselő megoldásokat kínáljunk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig a technikai színvonalat képviselő megoldásokat kínálunk.

Comments are closed.