Növelje a lakás értékét hatékonyan!

Posted: 15th február 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Növelje a lakás értékét hatékonyan! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha szeretné eladni otthonát, akkor bizonyára az Ön fejében is megfordult, hogy hogyan lehetne növelni az ingatlan értékét, hogy minél többet kapjon érte. Van rá mód, ráadásul így mindkét fél jól járhat. Az alábbiakban ezt bővebben is kifejtjük!

Ha szeretne többet tudni arról, hogy hogyan növelhető az ingatlan értéke, akkor látogasson el a weboldalra! Sokan a tisztasági festés által igyekeznek otthonukat még esztétikusabbá tenni, valamint különféle dekorációs elemeket helyeznek el. Tény, hogy ezek jót tesznek, azonban azt is tudni kell, hogy a potenciális vevők tetszését nem feltétlenül fogja elnyerni. Egy szóval ezek egyáltalán nem növelik a lakás értékét. Viszont van, ami igen. Talán Ön is hallott már az úgy nevezett energetikai besorolásról. Ez azt mutatja meg, hogy a lakás mennyi energiát veszít. A minősítés függ a nyílászáróktól, szigeteléstől és a fűtéstől. A legjobb besorolás az AA++, míg a legrosszabb a JJ. Ha a fentebb említett három tényezőt korszerűsíti, akkor biztos lehet benne, hogy a lakás értéke nagy mértékben nőni fog.

Aki valóban növelni akarja a lakás értékét, annak ebbe az irányba érdemes indulni. Ma már az ingatlan adás-vétel feltétele az energetikai tanúsítvány megléte. Ebből a vevők számára is pontosan ki fog derülni, hogy milyen állapotban van a ház energetikai szempontból. Ha a ház alacsony energetikai besorolással rendelkezik, akkor az könnyen elriasztja a vevőket, hiszen nagy valószínűséggel nem akarnak egy kisebb vagyont rákölteni a lakásra a vásárlást követően.  Célszerű tisztában lenni vele, hogy ajánlattétel előtt is kérhetik a potenciális vevők az energetikai tanúsítványt, azonban ezt csak a szerződéskötéskor szükséges felmutatni. Bővebb információkért látogasson el a futes-gazszereles.hu weboldalra!

Comments are closed.