Élményfestés – Ragadjon Ön is ecsetet!

Posted: 13th február 2020 by Megasztár in Egyebek
Élményfestés – Ragadjon Ön is ecsetet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nincs is szebb annál, mint ecsetet ragadni és kizárni a külvilágot a problémákkal együtt. Az ecsetvonásokkal alkotott kép felér egy terápiával! Olykor csak arra van szükség, hogy egy kicsit befelé forduljon az ember és alkosson a fehér vászonra!

Élményfestés – Az alkotás kiválóan ki tudja kapcsolni az embert, ugyanakkor tény, hogy az embert első látásra sokszor megrémíti a hófehér vászon. Érthető, hisz sokan az általános iskolában fogtak utoljára ecsetet, így egyáltalán nem egyszerű ecsetet ragadni. Ugyanakkor az élményfestés során nincs egyedül az ember, hanem tapasztalt instruktorok segítenek, hogy valóban csodás alkotás kerüljön a vászonra! Mi hisszük, hogy mindenkiben ott szunnyad a művész, csak felszínre kell hozni! Az alkotasutca.hu weboldalon megtekinthetők az időpontok és a helyszínek. A festés alapvetően egy magányos esemény, az ember belemerül az alkotásba és kibontakoztatja kreativitását. Viszont az sem jelent akadályt, ha valakit magával hoz, hiszen kellemes csendben elbeszélgetni az ecsetvonások közt!

Alkotásutca Élményfestés – Próbálja ki Ön is!

Ugyanakkor az élményfestés akár ajándékba is adható, ajándékutalvány formájában! Ha Ön nem szeretne ecsetet ragadni, viszont van olyan barátja vagy családtagja, akiről tudja, hogy biztosan élvezne egy ilyen programot, akkor érdemes élményfestés ajándékutalvánnyal megajándékozni az illetőt. Az ajándékutalványok színesek és kreatívok, amire saját személyes üzenetét is ráírhatja, hogy ezáltal egyedivé tegye az ajándékutalványt. Érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra és megtekinteni a galériát, szavak nélkül is mindent elmondanak a képek! Ezenkívül bővebb információkhoz juthat és lefoglalhatja helyét vagy megveheti az ajándékutalványt!

Comments are closed.