Nincs több fűnyírás, csak gyönyörű kert műfűvel

Posted: 21st május 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Nincs több fűnyírás, csak gyönyörű kert műfűvel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerezz prémium élményt műfűvel! Legyen több szabadidőd a magánéletre és a pihenésre. Ints búcsút a fűnyírásnak és a gyomlálásnak!

A prémium műfű igazi csoda! Aki egész életében a fűnyírással, az állandó gyomlálással, a gaz kihúzgálásával töltötte a nyarat, tudja, hogy mennyi fáradtsággal jár a kert szépítgetése.

Legtöbbünknek hétköznapjai munkával telnek és marad két nap a pihenésre, a családra és tulajdonképpen az egész magánéletre. A tavasz beköszöntével kezdődik a fűnyíró szezon, a kerti munkálatok szezonja. Ha még veteményes is van, akkor pláne az egész tavasz és nyár a kertgondozással megy el.

Van azonban egy megoldás a Műfű!

A műfű egy nagyon egyszerű megoldás, ha nincs már energiánk a kerttel foglalkozni, de mégis azt szeretnénk, hogy meseszép legyen. Kertészt nem tudunk felbérelni, aki minden hétvégén lenyírná a füvet és gondoskodna az igényes látványú kertünkről. Ilyenkor jöhet az ötlet, hogy miért ne telepítenénk mi is műfüvet? A szomszédnak már bevált, akkor miért is ne? A műfűnek nagyon sok előnye van, ami a rohanó világban hatalmas segítség a számunkra.

A prémium műfű élethű megjelenésű. Nem csak nyáron, de egész évben örökzöld és olyan, mintha frissen lett volna lenyírva. A mai innovatív műfű típusok mindegyike gyönyörű és élethű. Kis sárga fűszálacskák is kerültek bele, mert azok ugye a természetes műfű gyepben is előfordulnak. A legszebb műfűről szinte alig lehet megmondani, hogy az műfű.

Műfű

Műfű

A műfű környezetbarát. Elsőre nem így gondolhatnánk, de jobban átlátva rájövünk, hogy bizony az. Ha csak azt nézzük, hogy a környezeti erőforrásokat egyáltalán nem vesszük igénybe hozzá. Sem az öntözéshez használt vizet, sem a fűnyíráshoz használt áramot, sem műtrágyát és sem gyomirtót nem használunk, ha műfű van a kertben.

A műfű gyermekbarát és állatbarát. Biztonságos terep alakítható ki vele. Nincs piszok, nincs sár, nincs semmi más, csak puha talaj a játékhoz és a kikapcsolódáshoz.

Tudom, hogy nagyon sokan a műfű ellen beszélnek, mert mennyire természetellenes és mennyire ördögtől való. Egy picit azonban olvassunk utána és tájékozódjunk, mielőtt bármit is kijelentünk a műfűvel kapcsolatban.

Tudom, azt is, hogy a műfű valójában poliuretán, viszont a hozadéka sokkal többet nyújt nekünk, mint az, hogy csak emiatt vessük el az ötletet a műfű telepítésre. Óvnunk kell a természeti erőforrásokat, tartalékolnunk kell a vízfogyasztással és az energiával is. A talaj attól ugyanúgy levegőzik, hiszen a műfű hátoldala szellőző kialakítást kap.

A műfű tehát többet érdemel, mert többet ad nekünk, mint gondolnánk.

Comments are closed.