Minőségi betonmarás jó áron

Posted: 9th február 2021 by Megasztár in Egyebek
Minőségi betonmarás jó áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az aszfalt- és beton burkolatok költséghatékonyan eltávolíthatók betonmaró gépekkel. Az alkalmazási kör az aszfalt és a beton teljes eltávolításától az aszfalt és beton felületek rétegenkénti eltávolításáig és kiegyenlítéséig terjed.

Betonmarás vár mindenkire az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tudjon meg mindent a betonmarásról, valamint itt megtekintheti betonmaró gépjeinket is. A marógépekkel 1 láb 2 és 14 láb 5 hüvelyk közötti munkaszélesség és 1 mélység 1 munkaszélesség egyetlen marással megoldható. Ezenkívül számos különféle maró dob, például finom marók biztosítják a gépek nagyfokú rugalmasságát. A kis marógépek kerekes alvázzal és hátul elhelyezett maróhengerrel vannak felszerelve. A granulált betont amelyet a forgó marógép feldarabol, egy forgatható és állítható magasságú nyomószalagra viszik át, és azonnal várakozó szállítójárművekre rakják. A kompakt hátsó rakodógépek nagyon manőverezhetők, a jobb hátsó kerekük pedig befordítható, ha a marás az akadályok széléhez simul. Különféle maróhengerek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a kis marógépek széles körű alkalmazását, kezdve a részleges burkolat-rehabilitációtól és a bekötési marástól az ipari padlók rehabilitációjáig.

A rendkívül rugalmas kompakt marógépek egyesítik a kis és nagy marógéposztály előnyeit. A manőverezhető homlokrakodókat könnyű szállítani, és ideálisak zárt munkahelyeken történő használatra. Ezek az erőteljes gépek egész aszfaltburkolatokat tudnak költséghatékonyan ledarálni. Különböző maró dobok széles választéka áll rendelkezésre, jelentősen kibővítve az alkalmazások lehetséges körét, így az egyes rétegek marása és a finom marási műveletek is ezen gépek mindennapi feladatai közé tartoznak. Ha még ennél is több információt és részletet tudna meg keresse fel weboldalunkat az epo-trend.hu weboldalt.

Comments are closed.