Milyen extra funkciókkal rendelkeznek a Liebherr fagyasztó szekrények? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha eljött az idő, hogy lecserélje a fagyasztó szekrényt, akkor érdemes egy minőségi darabot vásárolni, amely hosszú évekig jó szolgálatot tehet. Ha szeretne minőségi fagyasztó szekrényt vásárolni, akkor érdemes megtekinteni a Liebherr minőségi választékát!

Fagyasztó szekrény választásához érdemes ellátogatni a premiumhuto.hu webáruházba, ahol minőségi Liebherr készülékek széles választékát találja! A Liebherr hűtők számos előnnyel rendelkeznek, így jó vételnek bizonyulnak. A Liebherr hűtők és fagyasztó szekrények prémium minőségű termékek, amelyek energiatakarékosak is egyben. A Liebherr márka termékeit többek közt az extra funkciók teszik különlegessé. Az úgy nevezett SuperFrost funkció az ételeket energiatakarékosan és egyszerűen fagyasztja le. Rendkívül gyorsan hűl le a belső hőmérséklet mínusz harminckét fokra, így a hideg levegőn a zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma nem vész el, hanem megmarad. Ha a rekeszekben megfagytak az elhelyezett ételek, de legkésőbb hatvanöt óra múltán az újra visszaáll a normál üzemmód. Ennek legfőbb előnye az energiatakarékosság.

További funkció a FrostSafe rendszer, amelynek köszönhetően a fiókok könnyedén kiemelhetők és a tárolóegységek extra magassággal rendelkeznek. A zárt kialakítású rekeszek előnye, hogy a fagyasztó szekrény nyitásának esetén sem áramlik ki a hideg levegő. A Liebherr fagyasztó szekrényei átlátszó rekeszekkel rendelkeznek, ami azért előnyös, mert így nem kell a rekeszeket sorra kihúzkodni, hogy megtudja mit rejtenek, hanem egyszerűen látja mi hol található már a fagyasztó szekrény nyitását követően. Ha Önnek is fontos a minőség, akkor azt javasoljuk, hogy fagyasztó szekrény vásárlása esetén csak a Liebherr termékét válassza! Bővebb információkért látogasson el a premiumhuto.hu webáruházba!

Comments are closed.