Microsoft dynamics nav elérhető kedvezményesen!

Posted: 19th október 2021 by Megasztár in Egyebek
Microsoft dynamics nav elérhető kedvezményesen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Navision a Microsoft Dynamics NAV eredeti ERP rendszere. Pontosabban, a Microsoft „Navision” volt a neve annak a dán számviteli csomagnak, amelyet 1983-ban alapítottak, és amelyet a Microsoft 2002-ben felvásárolt. Sok különböző üzleti egység összekapcsolására tervezték egy rendszerben.

Microsoft dynamics nav elérhető a devit.hu weboldalon méghozzá igen kedvező áron, tehát keressen fel minket ha többet tudna meg erről a rendszerről. A Microsoft „Navision”-nek számos névváltozása volt az idők folyamán, beleértve a „Navision Financials”, „Navision Solutions”, „Navision Attain” és „Microsoft Business Solutions” címeket kapta. 2005-ben a Microsoft átnevezte ezt az ERP-terméket, és „Microsoft Dynamics NAV”-nak nevezte el. Az emberek ezt a rendszert „NAV”-nak nevezik, azonban a helyes terminológia az „N, A, V” szavak helyesírása. A mai felhasználók azonban gyakran „Navision”-nek nevezik. A vállalati szoftvereket, mint a Microsoft Dynamics NAV-ot, úgy tervezték, hogy kezeljék a vállalat pénzügyi, készletezési, raktározási, értékesítési, vásárlási, gyártási rendszereket stb. egy helyen, hogy racionalizálja az ellátási lánc működését, és sokkal jobb képet kapjon a trendekről és az üzleti adatokról a fejlett részletes jelentések révén.

Története során a Dynamics NAV számos kiadással jelent meg, hogy segítsen hozzáférni ehhez a létfontosságú üzleti intelligenciához, és könnyen kezelhetővé és testreszabhatóvá tegye a szervezet egyedi üzleti igényeihez való alkalmazkodást. Üzleti intelligencia: Egy megbízható adatbázis, például a Microsoft SQL jelentési szolgáltatás használatával üzleti adatok generálhatók és oszthatók meg a vállalaton belüli elemzés céljából. A legújabb verzió az ERP megoldás részeként kapcsolatot létesít a Power BI (Business Intelligence) szolgáltatással, amely egy Microsoft üzleti elemző szolgáltatás. Bővebb leírásért és információkért nézzen be a devit.hu-ra.

Comments are closed.