Sofőr állás a Caffrey Internationalnél

Posted: 21st október 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Sofőr állás a Caffrey Internationalnél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Caffrey International, egy őshonos ír cég, a közúti szállítási és logisztikai szolgáltatások szakosodott szolgáltatója Írország, az Egyesült Királyság és Európa-szerte.

Sofőr állás a Caffrey Internationalnél vár mindenkit a soforallasok.com weboldalon, tehát itt a helye nálunk és mindent megtalál ami az állásokkal vagy a bérezéssel kapcsolatos. A jelenleg M. D. Brian Caffrey vezette társaságot 1939-ben hozták létre Coolfore-ban (Ashbourne, Co. Meath). A Caffrey International ötvözi a hagyományos értékeket a technológiával és az innovációval, hogy hatékony, költséghatékony és fenntartható logisztikai megoldásokat nyújtson ügyfeleink számára, és ezzel támogatta az ír vállalatokat, és több mint 70 éve hozzájárult sikerükhöz. A Caffrey International mérsékelt és tartósan közepes méretű vállalkozássá nőtte ki magát az ügyfélközpontúság révén. Erős ügyfélkapcsolatokat alakított ki azzal, hogy folyamatosan keresi a hatékonyságot, és egyedi logisztikai megoldásokat tervez ügyfeleinek. A vállalat ezt az emberekbe, a flottába és a technológiába történő befektetéssel érte el.

A Caffrey International fenntartható logisztikai csomaggá fejlesztette európai közúti szállítási kínálatát a lengyelországi terjeszkedés és a raktározási, tárolási és elosztási létesítményekbe történő befektetés révén. Küldetésünk, hogy hatékony, költséghatékony és fenntartható szállítási és logisztikai megoldásokat hozzunk létre az ügyfelek számára, tapasztalataink és szakértelmünk ötvözésével az innovációval és a technológiával. Amennyiben még több részletet olvasna nézzen be a soforallasok.com weboldalra és itt mindent megtalál a céggel és az ajánlattal kapcsolatban, valamint elérhetőségeinket is megtalálja ha esetleg kérdéseket tenne fel.

Comments are closed.